Maja Stage sølvvinder ved EM middeldistance

sep 5, 2016

Maja Stage (Odense Triathlon Klub) vandt søndag EM-sølv på middeldistancen (halvjernmand) i Walchsee, Østrig.

Maja har forbedret sin svømning flot i denne sæson. Det beviste hun endnu engang ved at være i rimelig kontakt med de førende efter de 1900m svømning. Små 2 minutter var der til de to første. Maja var oppe i en stor gruppe på 9 kvinder.
På de 90km kuperede cykling stak tyske Julia Gajer afsted. Ind i T2 havde Gajer en føring på 5min til Lisa Hütthaler (AUT), og 7min til Maja og Kim Morrison (GBR).
Løbet er Majas stærkeste disciplin og der blev også hentet godt ind på førende Gajer, men til sidst løb Maja tør for kilometer og sluttede som sølvmedaljevinder ca. 1min efter Gajer. Hütthaler vandt bronze.

Der blev også vundet medaljer af de danske Age-Group atleter, men Age-Group resultaterne er endnu ikke online.

Se resultater fra elite race her

Foto: Marcel Hilger

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Der løbes koncentreret ud af skiftezonen. Foto: Fotografen

IRONMAN 70.3 ELSINORE ER UDSOLGT

IRONMAN 70.3 ELSINORE ER UDSOLGT

2240 atleter har sikret sig plads ved 10-års jubilæet, hvoraf 65% er til start i Helsingør for første gang. Mere end 60 nationaliteter er repræsenteret, hvoraf danske atleter udgør 57% af startfeltet. læs mere….

OL: Dansk OL-deltagelse ser positiv ud dog uden Mixed Relay

OL: Dansk OL-deltagelse ser positiv ud dog uden Mixed Relay

Det tegner godt for dansk deltagelse ved sommerens OL i Paris. Både Alberte Kjær Pedersen og Emil Holm ligger så godt til på ranglisten, at det ser lyst ud i forhold til individuel kvalifikation. Desværre kommer der ikke en dansk Mixed Relay til Paris. Læs mere…