Maja Stage sølvvinder ved EM middeldistance

sep 5, 2016


Maja Stage (Odense Triathlon Klub) vandt søndag EM-sølv på middeldistancen (halvjernmand) i Walchsee, Østrig.

Maja har forbedret sin svømning flot i denne sæson. Det beviste hun endnu engang ved at være i rimelig kontakt med de førende efter de 1900m svømning. Små 2 minutter var der til de to første. Maja var oppe i en stor gruppe på 9 kvinder.
På de 90km kuperede cykling stak tyske Julia Gajer afsted. Ind i T2 havde Gajer en føring på 5min til Lisa Hütthaler (AUT), og 7min til Maja og Kim Morrison (GBR).
Løbet er Majas stærkeste disciplin og der blev også hentet godt ind på førende Gajer, men til sidst løb Maja tør for kilometer og sluttede som sølvmedaljevinder ca. 1min efter Gajer. Hütthaler vandt bronze.

Der blev også vundet medaljer af de danske Age-Group atleter, men Age-Group resultaterne er endnu ikke online.

Se resultater fra elite race her

Foto: Marcel Hilger

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Der løbes koncentreret ud af skiftezonen. Foto: Fotografen

Summer Camp 2021 tilmelding åbner 17 april

Den. 17. april åbner tilmeldingen til Sommer Camp 2021 for ungdomstriatleter. Så kan du tænke dig en aktiv ferie med den sport du elsker, så er Sommer Camp 2021 noget for dig! Læs mere …

Triatlon Danmark præsenterer ny talent- og elitestrategi

For at sikre, at Danmark også i fremtiden kan konkurrere i verdenseliten inden for både olympisk triatlon og langdistancetriatlon, har Triatlon Danmark med input fra og i kontinuerlig dialog med vores klubber udarbejdet en talent- og elitestrategi for perioden 2021-28. Læs mere …