Medlemsnummer

Hvad er et medlemsnummer?

Et medlemsnummer er noget, du automatisk får, når du bliver medlem af en triatlonklub under Triatlon Danmark.

Du skal bruge dit medlemsnummer, når du tilmelder dig stævner, kurser og andre ting i Triatlon Danmark regi.

Du skal også kunne fremvise et aktivt medlemsnummer på selve stævnedagen.

Du kan finde dit medlemsnummer på din profil i klubmodul. Tryk på Min Profil (pennen) øverst i højre hjørne. Her kan du også downloade dit medlemsnummer som pdf.

Det er dit eget ansvar at sørge for, at dit medlemskab og derved dit medlemsnummer er aktivt på stævnedagen.

Licens FAQ

Q: Skal jeg have et medlemsnummer eller eventlicens for at deltage i konkurrencer?

A: Ja, hvis du deltager i kategori A, B og C medlemsstævner. Hvis du melder dig ind i en klub under triatlon Danmark får du automatisk et medlemsnummer, der kan bruges til alle stævner i løbet af sæsonen. Alternativt kan du købe eventlicenser, som er engangslicenser til de enkelte stævner.

Q: Hvordan får jeg et medlemsnummer eller en eventlicens?

A: Ved at melde dig ind i en af klubberne under Triatlon Danmark. Find din klub her.

Q: Skal jeg være medlem af en klub for at deltage i et stævne?

A: Ikke nødvendigvis. Du kan købe en eventlicens ved tilmelding til de enkelte stævner. Ved at være medlem af en triatlonklub under Triatlon Danmark får du et medlemsnummer, som giver adgang til alle sæsonens stævner.

Q: Hvordan fornyer jeg mit medlemsnummer?

A: Hvis du har betalt dit klubkontingent med dankort over nettet gælder det et år. Kort før det udløber, vil du få varsling på SMS og e-mail om at dit medlemskab og derved dit medlemsnummer fornyes automatisk.

Q: Kan jeg flytte min medlemsnummer fra én klub til én anden klub?

A:  ja, du kan frit flytte dit medlemsnummer indenfor transfervinduet, som er fra den 1. november til den 1. marts. Kontakt Triatlon Danmark så skifter vi dit tilhørsforhold i Klubmodul.

Klubskifte udenfor vinduet, altså marts – november, kræver tilladelse fra både den klub du skifter fra og den klub du skifter til. Du skal selv indhente tilladelserne, hvorefter de skal sendes til Triatlon Danmarks kontor på post@triatlon.dk, som herefter vil se, om der kan gives dispensation. Du skal også oplyse, om du i perioden har repræsenteret en klub ved et DM.

Q: Hvordan flytter jeg mit medlemsnummer?

A: Du flytter dit medlemsnummer indenfor transfervinduet ved at melde dig ind i din nye klub. Når du betaler kontingent med dankort hos din nye klub, vil du blive gjort opmærksom på, at du allerede har et medlemsnummer i en anden klub, og du bliver spurgt, om det skal flyttes til den nye klub, du er ved at melde dig ind i.

Q: Behøver jeg et medlemsnummer, hvis jeg kun vil træne i en klub?

A: Du kan ikke fravælge medlemsnummer, hvis du melder dig ind i en klub, selvom det kun er for træningens skyld.

Yderligere information

Fandt du ikke svar på dine spørgsmål, så kontakt Triatlon Danmarks administration for yderligere information på post@triatlon.dk