Medlemmer

Medlemskab og licens

Du kan få medlemskab af Dansk Triatlon Forbund (DTriF) og dermed licens på to måder: Enten ved at melde dig ind i en klub under Dansk Triatlon Forbund (DTriF), eller som Enkelt Persons-medlem af forbundet.

Klubmedlemsskab

Medlemskab af en klub under forbundet medfører, at du får en DTriF-licens, som gælder i et helt år og kan bruges til en lang række medlemsstævner. Samtidigt får du i en klub ud over en ny social berøringsflade med andre ligesindede triatleter også adgang til træning og træningssfaciliteter inden for de tre sportsgerne og ofte også til styrketræning, yoga, spinning og meget mere – præcis hvor meget du får for pengene kan du se på din lokale triatlonklubs egen hjemmeside.

Du skal bruge din DTriF-licens både når du tilmelder dig et stævne og på selve stævnedagen, hvor licenskortet skal medbringes og præsenteres ved indtjekning til stævnet.

Det er dit eget ansvar at sørge for, at du har et aktivt medlemskab af den valgte triatlonklub og dermed et aktivt licensnummer på stævnedagen.

DTriF Enkelt Persons-medlem (EPM)

Som DTriF Enkelt Persons Medlem får du adgang til en række åbne træninger i triatlonsporten samt mulighed for køb af én eller flere eventlicenser til medlemsstævner efter eget valg. Der er ingen begrænsning for hvor mange medlemsstævner, der kan købes eventlicens til, men fælles for dem er at de kun gælder til et stævne.

Medlemskab og Anti Doping Danmark (ADD)

Alle DTriF´s medlemmer, uanset om man er medlem gennem en klub eller at man enkelt person medlem (Event liens), er omfattet af antidopingreglerne. Det betyder blandt andet, at man kan blive udtaget til dopingkontrol både under en konkurrence eller uden for konkurrence fx på træningssted.
Du han læse mere om DTriF´s samarbejde med ADD og hvilke regler der gælder for dig, ved at trykke på ADD logo.

ADD_NYT_logo_Pantone_187C_JPG

Læs mere om