Medlemmer

Medlemskab

Du kan få medlemskab af Triatlon Danmark og dermed være medlem på to måder: Enten ved at melde dig ind i en klub under Triatlon Danmark, eller som enkeltpersons medlem (EPM) af forbundet.

Klubmedlemsskab

Når du melder dig ind i en klub under forbundet bliver du også automatisk medlem af Triatlon Danmark og får et Triatlon Danmark medlemsnummer. Medlemsnummeret gælder i et helt år og kan bruges til en lang række medlemsstævner.

Klubmedlemmer får ud over en ny social berøringsflade med andre ligesindede triatleter også adgang til træning og træningsfaciliteter inden for de tre sportsgrene og ofte også til styrketræning, yoga, spinning og meget mere. Præcis hvor meget du får for pengene, kan du se på din lokale triatlonklubs egen hjemmeside.

Du skal bruge dit Triatlon Danmark medlemsnr., både når du tilmelder dig et stævne og på selve stævnedagen, hvor medlemskort skal medbringes og præsenteres ved indtjekning til stævnet.

Det er dit eget ansvar at sørge for, at du har et aktivt medlemskab af den valgte triatlonklub og dermed et aktivt medlemsnr. på stævnedagen.

Triatlon Danmark enkeltpersons medlem (EPM)

Som Triatlon Danmark enkeltpersons medlem (EPM) får du adgang til en række åbne træninger i triatlonsporten samt mulighed for køb af én eller flere eventlicenser til medlemsstævner efter eget valg. Der er ingen begrænsning for hvor mange medlemsstævner, der kan købes eventlicens til, men fælles for dem er at de kun gælder til et stævne.

Medlemskab og Anti Doping Danmark (ADD)

Alle Triatlon Danmarks medlemmer, uanset om man er klubmedlem eller enkeltpersons medlem (Event licens), er omfattet af antidopingreglerne. Det betyder blandt andet, at man kan blive udtaget til dopingkontrol både under en konkurrence og uden for konkurrence fx i forbindelse med træning.

Du han læse mere om Triatlon Danmarks samarbejde med ADD og hvilke regler, der gælder for dig, ved at trykke på ADD-logoet nedenfor.

ADD_NYT_logo_Pantone_187C_JPG

Læs mere om