Enkelt Persons Medlemskab

Vil du deltage i et af Triatlon Danmarks sikkerhedscertificerede medlemsstævner, skal du være enten klubmedlem af en klub under Triatlon Danmark og dermed have et medlemsnummer, eller blive Enkelt Persons Medlem (EPM) af forbundet.

Er du allerede medlem af en klub under Triatlon Danmark, har du automatisk et medlemsnummer. Du bør dog sikre dig, at dette er aktiv forud for stævnedeltagelse.

Sikkerhedscertificerede stævner under Triatlon Danmark tilbyder de deltagere, som ikke er triatlonklubmedlemmer, et EPM af forbundet – inklusiv eventlicens – gældende til netop dette stævne.
Dette gælder også for deltagere i stafet/relay. En stafet/relay kan sammensættes af deltagere med forbunds-licens og EPM.

Triatlon Danmark EPM giver mulighed for at deltage i en række Åbne Træninger i triatlonsporten. Disse udbydes af forbundet.

Bemærk at købet af EPM normalt foregår automatisk i forbindelse med købet af deltagelse i stævnet – se stævnets hjemmeside eller tilmeldingsside hvorledes dette foregår til netop det stævne, du ønsker at deltage i.
Det betyder, at køb af EPM via linket herunder, kun skal benyttes hvis du står på stævnedagen med et udløbet medlemsnummer, eller at du ikke har købt EPM i forbindelse med tilmeldingen til stævnet.

Bemærk:
– Der gives ikke rabat ved køb af flere EPM. 
– At der udover EPM også skal købes en start via stævnets normale tilmeldingsmodul.
– Køb af EPM er bindende og indbetalt kontingent kan ikke refunderes.