Grøn politik

Triatlon Danmarks grønne politik

Mission: Vi har en mission om at behandle de områder, vi benytter til stævner, træning og andre aktiviteter, med respekt og omhu, med den målsætning at efterlade dem i mindst lige så god stand, hvis ikke bedre. Selvom vores individuelle klimaaftryk måske ikke er de største, tror vi på, at selv de mindste handlinger kan udløse betydelig indflydelse. Vi ønsker at demonstrere for omverdenen, at uanset størrelsen af vores aktiviteter, kan vi tage handling og gøre en positiv forskel. Vores fokus vil være at reducere de klimaaftryk, vi efterlader, og aktivt bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Vision: Vores overordnede mål er at være med stræbe efter at skabe en mere bæredygtighed sport. Vi har en ambition om at skabe en fremtid med endnu flere bæredygtige triatlonstævner. Dette omfatter intensiveret samarbejde om samkørsel blandt triatleter, medarbejdere og dommere, med det formål at reducere transportens miljøpåvirkning.

Vi ser også vores rolle som en drivkraft til at forankre vedvarende adfærdsændringer. Vores mål er ikke blot midlertidige tiltag, men at skabe varige adfærdsændringer. Ved at fremme og facilitere samkørsel ønsker vi at påvirke en vedvarende ændring i transportadfærd. Vi vil arbejde målrettet på at skabe en bevidsthed om vigtigheden af at rejse sammen og dermed bidrage til et mere bæredygtigt miljø