Arrangørmanual 2021

Triatlon Danmark hjælper arrangører og deres stævneorganisationer

Triatlon Danmarks arrangørmanual er udfærdiget for at hjælpe arrangørerne af sportsstævner med at afvikle sikre, spændende og sportslig fair stævner, som følger anvisninger fra politiet og kommuner, samt overholde gældende lovgivning og regler.

Arrangørmanualen udvikles i samarbejde med medlemsstævnerne

Arrangørmanualen vil løbende blive videreudviklet og udbygget. Vi beder derfor alle interesserede arrangører under Triatlon Danmark om at indsender deres bedste idéer og forslag til ændringer i den nuværende arrangørmanual. Triatlon Danmarks Skabelonudvalg vil samle alle gode idéer og forslag og inkorporere dem i de kommende versioner af arrangørmanualen.

Arrangørmanualen er udarbejdet i samarbejde Dansk Cykle Union, Dansk Svømmeunion, IRONMAN Denmark, Politiet, TO-MU og ikke mindst de teknisk delegerede i Triatlon Danmark.

Vil du og din stævneorganisation have fuld indsigt i og kunne benytte hele manualen, inklusive vejledninger eksempler, så skal du først logge ind I systemet.

LOG-IN kode kan rekvireres ved at indsende en mail til post@triatlon.dk og skrive “Arrangørmanual” i emnefeltet.

Er dit stævne IKKE et medlemsstævne under Triatlon Danmark, skal du henvende dig til Triatlon Danmark for at få lavet en aftale/kontrakt i forhold til adgang til brugen af arrangørmanualen.

Indsatsområder før stævnet