Efterskole og triatlon

Efterskolen er en unik dansk skoleform for unge mellem 14 og 18 år. Her bor man sammen, spiser sammen og går i skole sammen. Nøgleordene er faglig, personlig og social udvikling, og efterskolen ruster dig til dit fremtidige uddannelses- og karrierevalg.

At gå på efterskole rimer på fællesskab. Du skal tage ansvar for dig selv, og I skal tage ansvar for hinanden. Det betyder blandt andet, at du skal vaske dit tøj og hjælpe med at lave mad til dig selv og dine kammerater. På mange efterskoler har du for eksempel en uge, hvor du bliver fritaget for en del af undervisningen.

På tre danske efterskoler har du mulighed for at dyrke din interesse for triatlon i et helt år. Både hvis du slet ikke har nogen erfaring med sporten, men også hvis du store ambitioner indenfor sporten og vil dygtiggøre dig selv.

Glamsbjerg Idrætsefterskole

https://glamsdalen.dk/

Efterskole på Fyn med egen triatlon linje. Triatlonlinjen er for dig som både er etableret og har kendskab til sporten, men også for dig som ikke har været i gang før.

Efterskolen – Sports Academy Denmark

https://esad.dk/

Er en nyopstartet sportsefterskole i Odense, for unge, der brænder for deres sport. Unge, der er drevet af drømme og dedikation, som ønsker at arbejde målrettet for at udvikle og dygtiggøre sig både sportsligt, fagligt og menneskeligt. Du vil have din træningshverdag i Odense Triathlon Klubs ungdomsafdeling og det regionale elitecenter i Odense.

Risskov Efterskole

https://risskovefterskole.dk/

Risskov Efterskole har længe haft et succesfuldt samarbejde med Elitesport Aarhus, hvor elitesportselever kan kombinere deres sport med et efterskoleophold. Du vil have din træningshverdag i Aarhus 1900 Triathlon ungdomsafdeling, enkelte træningspas med det regionale elitecenter i Aarhus og der vil være mulighed for morgentræning i skoletiden to gange ugentligt.

Læs mere her: https://www.1900tri.dk/kopi-af-ungdoms-1

Hvis der er behov for det, vil forbundet gerne i dialog med dig omkring dit efterskolevalg og stå til rådighed med gode råd.

Kontakt

Marian Just Borsinski
Talentansvarlig
M: 22454511
E-mail: marian.borsinski@triatlon.dk