Gør en forskel og vær’ med til World Cleanup Day 2021

sep 10, 2021

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Lørdag den 18. september 2021 samles mennesker fra hele verden til verdens største affaldsindsamling – World Cleanup Day – med det ene formål at indsamle og fjerne det affald, der ligger i naturen til gene for både dyr og dem der færdes i naturen.

Sidste år deltog mere end 11 mio. mennesker fra 166 lande og tilsammen blev der indsamlet mere end 280.000 tons affald.  

Som triatleter er vi alle storforbrugere af naturen, både når vi svømmer i havet eller søerne, løber på stier og i skovene og cykler på vejene, og ingen af os bryder sig vel om at se plastik eller andet affald ligge og flyde på stranden eller i vejkanten. Så har du, din familie eller måske dine træningsmakkere i klubben lyst til at være med til verdens største affaldsindsamlingsevent, kræver det ikke andet, end at I går ud og samler affald sammen i naturen lørdag den 18. september. Man behøver ikke tilmelde sig eller registrere sig nogen steder for at være med.

Ønsker man at deltage i organiserede affaldsindsamlinger er det også en mulighed. På Facebook er der flere organisationer, der arrangerer fællesindsamlinger, som man er meget velkommen til at deltage i. Find en indsamling i nærheden af dig ved at skrive World Cleanup Day 2021 i søgefeltet på Facebook.

Så sæt kryds i kalenderen lørdag den 18. september og hiv fat i familien og/eller klubkammeraterne og kom ud i naturen og gør en forskel!

Læs mere om World Cleanup Day på https://plasticchange.dk/world-cleanup-day/

Testsamling i september 2021

Testsamling i september 2021

Lørdag blev der afholdt testsamling for ungdomstriatleterne. Testsamlingen blev afholdt i forbindelse med ungdomscampen på Glamsbjerg Idrætsefterskole…

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Igen i denne weekend viste de danske elitetriatleter, at de er med helt fremme i verdenseliten både på langdistance og på Sprint og i Mixed Relay. Det blev således til flere podieplaceringer…

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

SE ANDRE NYHEDER