DM Sprint – Tri på Tyren 20. maj

maj 4, 2017

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Bastrup Sø bliver for 10. gang stedet hvor den danske mester i Sprint triatlon skal findes. Foto: DTriF

DM Sprint afholdes for 16. gang og for 10. gang er Ganløse Tri-Center arrangør for stævnet når det går løs med Tri på Tyren lørdag d. 20. maj.

”Tri på Tyren” er årets første åbent vands triatlonstævne og et af de få enkeltstartsstævner i Danmark på sprintdistancen. Atleterne sendes afsted enkeltvis med 30-60sek mellemrum og det er ikke tilladt at ligge på hjul.
Ruten er tilrettelagt, så det udnytter den flotte natur omkring Ganløse inklusiv en kuperet cykelrundstrækning – Tyren – på 11,6 km. Løbets distance er: 750 m svømning, 23,2 km cykling, 5 km løb.

SVØMNING
Der svømmes på en trekant-bane i Bastrup sø. 375 m for de yngste klasser og 750 for Sprint distancen. Uanset distance svømmes kun én omgang. Våddragt forventes påbudt.

CYKLING
Rundstrækning på 11.6 km (Tyren), der køres: Bastrup-Nymølle-Ganløse-Bastrup dvs.: Stengårdsvej-Ganløsevej-Nymøllevej-Kalkværksvej-Farumvej-Lyngevej-Ganløsevej. For de yngste klasser cykles en omgang og to for Sprint distancen.

LØB 
Ud og hjem rute på ”Mølleå-stien” langs Bastrup Sø. For de yngste klasser løbes ud-hjem svarende til 2×1.250 m, ialt 2,5 km. For Sprint distancen løbes ud-hjem-ud-hjem svarende til 4×1.250 m, i alt 5,0 km.

Læs mere om stævnet; Program, ruter osv. i DTriF’s stævnekalender her eller på Tri på Tyrens egen hjemmeside her

Langt over 300 har allerede tilmeldt sig til dette legendariske stævne. Du kan stadigvæk nå det!
Gå til tilmelding her

Med sportslig hilsen
Ganløse Tri-Center og Dansk Triatlon Forbund

 

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.