DM Sprint – Tri på Tyren 20. maj

maj 4, 2017

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Bastrup Sø bliver for 10. gang stedet hvor den danske mester i Sprint triatlon skal findes. Foto: DTriF

DM Sprint afholdes for 16. gang og for 10. gang er Ganløse Tri-Center arrangør for stævnet når det går løs med Tri på Tyren lørdag d. 20. maj.

”Tri på Tyren” er årets første åbent vands triatlonstævne og et af de få enkeltstartsstævner i Danmark på sprintdistancen. Atleterne sendes afsted enkeltvis med 30-60sek mellemrum og det er ikke tilladt at ligge på hjul.
Ruten er tilrettelagt, så det udnytter den flotte natur omkring Ganløse inklusiv en kuperet cykelrundstrækning – Tyren – på 11,6 km. Løbets distance er: 750 m svømning, 23,2 km cykling, 5 km løb.

SVØMNING
Der svømmes på en trekant-bane i Bastrup sø. 375 m for de yngste klasser og 750 for Sprint distancen. Uanset distance svømmes kun én omgang. Våddragt forventes påbudt.

CYKLING
Rundstrækning på 11.6 km (Tyren), der køres: Bastrup-Nymølle-Ganløse-Bastrup dvs.: Stengårdsvej-Ganløsevej-Nymøllevej-Kalkværksvej-Farumvej-Lyngevej-Ganløsevej. For de yngste klasser cykles en omgang og to for Sprint distancen.

LØB 
Ud og hjem rute på ”Mølleå-stien” langs Bastrup Sø. For de yngste klasser løbes ud-hjem svarende til 2×1.250 m, ialt 2,5 km. For Sprint distancen løbes ud-hjem-ud-hjem svarende til 4×1.250 m, i alt 5,0 km.

Læs mere om stævnet; Program, ruter osv. i DTriF’s stævnekalender her eller på Tri på Tyrens egen hjemmeside her

Langt over 300 har allerede tilmeldt sig til dette legendariske stævne. Du kan stadigvæk nå det!
Gå til tilmelding her

Med sportslig hilsen
Ganløse Tri-Center og Dansk Triatlon Forbund

 

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

Kunne du tænke dig en weekend sammen med 99 andre ungdomstriatleter? Så er Triatlon Danmarks Ungdomscamp lige noget for dig. Læs mere …

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …