DM SPRINT TRIATLON 2018

En del af DM TRI-Serien for Age-Group

Kom til Tri-fest på tyren 19. maj

Tri på Tyren er en del af DM TRI-Serien 2018

Tag med til triatlonfest når elite og motionister sætter hinanden i stævne på den legendariske tri-på-tyren-rute, der samtidig er Dansk Triatlon Forbunds officielle DM på sprintdistancen og en del af DM TRI-Serien.  

2018 udgaven af DM i Sprint afholdes i Ganløse som Tri-på-tyren-ruten. Tri på tyren er et af de få enkeltstarts-stævner i Danmark på sprintdistancen.

Info til atleter

2018 informationer forventes tæt på 2017-identiske

Resultater fra 2017

Se 2017 resultaterne

Tidsplan

Vi afventer 2018 tidsplanen

Tilmeld

Tilmeldingen er åben

Praktisk information

Vi henstiller til, at det er deltagerens ansvar, at sætte sig grundigt ind i DTriF ́s konkurrence-regler og stævnets afvikling. Stævneledelsen håber, at du vil få en udbytterig dag og ønsker dig held og lykke med stævnet.

Husk gyldig licens på stævnedagen
Du skal have en gyldig licens på stævnedagen, enten et Enkelt Persons Medlemskab (EPM), som dækker et enkelt stævne, eller en licens under Dansk Triatlon Forbund.

I forbindelse med registrering kan du enten opgive dit DTriF licens nummer ELLER købe et Enkelt Persons Medlemskab af Dansk Triatlon Forbund.

Husk at medbringe DTriF- licenskortet eller EPM-licenskortet til stævnerne. (Læs mere om licens)

Generelt findes al information i stævneprogrammet. Nedenstående punker er således kun et uddrag

Svømmeruten

Der er to svømmebaner:

  •   375 m for Aspirant og Ungdom A.
  •   750 m for Ungdom B, Elite, Age-group.

Svømmebanen er en 750 m trekantbane, der skal svømmes igennem en omgang. Banen er placeret ca. 25 m ude i søen målt fra startlinien. Banen er flyttet tilbage til den østlige ende af søen.

Cykelruten

Cykelruten foregår på “Tyren” – en rundstrækning på 11,6 km, der køres igennem 2 gange (1 gang for Aspiranter). Bastrup-Nymølle – Ganløse – Bastrup dvs. Stengårdsvej – Ganløsevej – Nymøllevej – Kalkværksvej – Farumvej – Lyngevej – Ganløsevej. Efter første omgang forsættes lige ud ved Stengårdsvej ud på anden omgang. Der er opsat svingning til højre skilte ved rutens 5 højre sving ca. 50 m før sving. Der er påmaling på kørebanen i svingene.

Løberuten

Løbe-disciplinen er en “ud og hjem” rute, som skal gennemløbes 2 gange (1 gang for Aspiranter). Ruten er 5 km.
Fra skiftezonen løbes til første vendepunkt (1,25 km ude af Bastrupstien), tilbage til vendepunktet ved skiftezonen, derefter ud til det første vendepunkt og så tilbage til mål.

Bastrupstien går langs Bastrup Søs nordside og er enkelte stede meget smal, hold derfor til højre under løbet. Underlaget er mest grus og lidt græs.
Startnr. skal være synligt på brystet under løbe- disciplinen.

Der er væskedepot efter ca. 1,3 km og 3,8 km.

Regler

Tri På Tyren er et af de få enkeltstartsstævner i Danmark på sprintdistancen. Løbet gennemføres i henhold til Dansk Triathlons Forbunds regelsæt for konkurrencer.

Stævnet er et licensstævne, hvilket betyder du skal være medlem af en triklub for at kunne deltage og det afvikles som et kategori B stævne efter Dansk Triatlon Forbunds stævneregler. Det betyder bl.a. at drafting (at ligge på hjul) ikke er tilladt under cykling. Er du ikke medlem kan en Eventlicens tilkøbes – se mere om dette på Dansk Triatlon Forbunds hjemmeside.
Ønskes et mere indgående kendskab til reglerne, så læs benyt følgende link:

DTriF´s konkurrenceregler >

Se stævnemanual >

Organisationen bag

Bag stævner står Ganløse Tri-Center og Danske Triatlon Forbund.

Stævnet drives af ulønnede, frivillige kræfter og overskudet går ubeskåret til Ganløse Tri-Centers foreningsarbejde, herunder til udvikling af vores ungdomsafdeling.

Der er af Skov og Naturstyrelsen givet tilladelse til højest 800 deltagere.

Adresse

Hillerødvej 2, 3540 Lynge

Parkeringinformation
Parkering tæt på stævnecentrum.
Parkering 1500 m fra stævnecentrum. Gladgaard parkering i Lynge, Hillerødvej 2, 3540 Lynge modsat side af Q8 benzintanken.

Der er plads til 200 biler.

Parkering 1500 m fra stævnecentrum.
Kant parkering i højre side på Blåkærvej. Bemærk at der er omkørsel fra Lynge til Ganløse via Rosenlundsvej og Blåkærvej. Der er plads til ca. 100 biler.

Parkering 1500 m fra stævnecentrum.
Skovparkering ved Lerbakke hus i Ganløse Eged. Indkørsel fra nord dvs. fra Lyngevej. Ankomst hele dagen. Følg Lyngevej og Bastrup-stien frem til stævnecentrum.

Der er plads til ca. 100 biler. Udkørsel hele dagen – og udvis agtpågivenhed ved udkørsel på cykelruten ved Lyngevej.
Denne P-plads anbefaler vi særligt til tilskuer og pårørende – og gå på skovvej i Ganløse Egede til Småsøerne og Bastrup-stien frem til stævnecentrum.

Alternative parkeringer efter kl. 1000:

– Ganløse Idrætsanlæg Vestergade 5

– Kræmmermarked pladsen på Hvidhøjvej i Ganløse. Der er plads til 400 biler i Ganløse.
Der cykles herfra ud til stævnecentrum. Vis hensyn til deltagere som allerede er i konkurrence.

P-plads ved Bastrup Ruin er forbeholdt dommere, MC ́er og eksterne hjælpere.

Der må ikke foretages parkering på Mølleåens golfbane samt på andre steder end de anviste – og Politiet vil udstede bøder til ulovlig parkering.