Internationale mesterskaber

maj 20, 2020

Vi ved, at mange af jer havde set frem til en triatlonsæson fyldt med stævner i både ind- og udland. Desværre har COVID-19-situationen medført, at mange stævnearrangører enten har udskudt stævnet til senere i 2020 eller helt aflyst i år.

I Triatlon Danmark følger vi situationen meget nøje, og vi tilpasser løbende stævnekalenderen på triatlon.dk med de nyeste oplysninger om udskydelser eller aflysninger.

Ved aflysninger eller udskydelser af større internationale stævner vil informationen også blive delt på Facebook og i Triatlon Danmarks Medlemsinformation.

Seneste nyt på den internationale triatlonscene er, at ETU har opdateret deres eventkalender for 2020. Der er nu enten nye datoer for afholdelse af stævnerne eller en deadline for, hvornår beslutningen om eventuel afholdelse skal træffes.

Her er det især værd at hæfte sig ved, at ETU fastholder afholdelse af:

– Tartu Triathlon European Championships i Estland den 28.-30 august (endelig beslutning træffes 18 juni)

– Târgu Mures CrossDuathlon European Championships i Rumænien den 12. september (endelig beslutning træffes 6 juli)

– Târgu Mures Cross Triathlon European Championships i Rumænien den 15. september (endelig beslutning træffes 6 juli).

ETU er stadig i overvejelsesfasen i forhold til at afholde af:

– Bled Aquabike European Championships den 18. september

– Bled MD Triathlon & Aquathlon European Championships den 20. september i Slovenien – deadline for endelig beslutning er 13. juli for begge stævner.

Så snart vi ved noget endeligt om de internationale mesterskaber, vil vi åbne op for tilmeldingerne og melde det ud på de sædvanlige kanaler.

Se Triatlon Danmarks stævnekalender her.

Se ETU’s eventkalender her.

Har man yderligere spørgsmål, er man altid velkommen til at skrive til post@triaton.dk.

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)
Fantastisk weekend for dansk triatlon

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Igen i denne weekend viste de danske elitetriatleter, at de er med helt fremme i verdenseliten både på langdistance og på Sprint og i Mixed Relay. Det blev således til flere podieplaceringer…

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.