Internationale mesterskaber

maj 20, 2020

Vi ved, at mange af jer havde set frem til en triatlonsæson fyldt med stævner i både ind- og udland. Desværre har COVID-19-situationen medført, at mange stævnearrangører enten har udskudt stævnet til senere i 2020 eller helt aflyst i år.

I Triatlon Danmark følger vi situationen meget nøje, og vi tilpasser løbende stævnekalenderen på triatlon.dk med de nyeste oplysninger om udskydelser eller aflysninger.

Ved aflysninger eller udskydelser af større internationale stævner vil informationen også blive delt på Facebook og i Triatlon Danmarks Medlemsinformation.

Seneste nyt på den internationale triatlonscene er, at ETU har opdateret deres eventkalender for 2020. Der er nu enten nye datoer for afholdelse af stævnerne eller en deadline for, hvornår beslutningen om eventuel afholdelse skal træffes.

Her er det især værd at hæfte sig ved, at ETU fastholder afholdelse af:

– Tartu Triathlon European Championships i Estland den 28.-30 august (endelig beslutning træffes 18 juni)

– Târgu Mures CrossDuathlon European Championships i Rumænien den 12. september (endelig beslutning træffes 6 juli)

– Târgu Mures Cross Triathlon European Championships i Rumænien den 15. september (endelig beslutning træffes 6 juli).

ETU er stadig i overvejelsesfasen i forhold til at afholde af:

– Bled Aquabike European Championships den 18. september

– Bled MD Triathlon & Aquathlon European Championships den 20. september i Slovenien – deadline for endelig beslutning er 13. juli for begge stævner.

Så snart vi ved noget endeligt om de internationale mesterskaber, vil vi åbne op for tilmeldingerne og melde det ud på de sædvanlige kanaler.

Se Triatlon Danmarks stævnekalender her.

Se ETU’s eventkalender her.

Har man yderligere spørgsmål, er man altid velkommen til at skrive til post@triaton.dk.

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)
Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.