SPÆNDENDE TRIATLON-WEEKEND I UDSIGT

maj 20, 2021

Så er det i morgen, at det går løs i Lissabon, hvor OL-bruttotruppen med Anne Holm (SHS-Stevns​, Alberte Kjær Pedersen (Fredericia Triathlon Team​), Emil Holm (SHS-Stevns), Sif Bendix Madsen (KTK86​) og Henrik Klemmesen (Fredericia Triathlon Team) skal forsøge at kvalificere Danmark til OL Triatlon Mixed Relay, men det kræver en top-3 placering i Mixed Relay-konkurrence, der starter kl. 12.30 dansk tid.

Det endelige hold offentliggøres fredag morgen kl. 09.45 og kan se på: https://triathlon.org/events/start_list/2021_world_triathlon_mixed_relay_olympic_qualification_event_lisbon/471049

Udover en top-3 placering i Mixed Relay skal alle valgbare atleter være i top-140 på den individuelle kvalifikationsrangliste ved afslutningen på OL-kvalifikationsperioden, som er d. 14. juni.

Startlisten i morgen består af 15 nationer, hvor de 7 nationer som allerede er kvalificeret via Mixed Relay kvalifikationsranglisten ikke er med. Se startlisten her: https://triathlon.org/events/start_list/2021_world_triathlon_mixed_relay_olympic_qualification_event_lisbon/471049

Hver atlet skal gennemkøre 300m svømning – 7km cykling – 1,8km løb.

Henrik Klemmesen og Emil Holm der pt. ligger nr. 174 og nr. 144 på den olympiske rangliste, har lørdag muligheden for at køre sig i top-140. Anne Holm (nr. 136) Alberte Kjær Pedersen (nr. 156), og Sif Bendix Madsen (nr.167) har alle tre start søndag i kvindernes individuelle konkurrence.

Mændenes konkurrence starter kl. 13.20 dansk tid på lørdag, mens kvindernes konkurrence starter søndag kl. 14.30. Alle tre konkurrencer kan følges på https://www.triathlonlive.tv/ (betalt login).

SE ANDRE NYHEDER

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

Kunne du tænke dig en weekend sammen med 99 andre ungdomstriatleter? Så er Triatlon Danmarks Ungdomscamp lige noget for dig. Læs mere …

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.