Seks nye dommere på vej til de danske stævner

mar 21, 2018

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Starten til DM sprint – Tri på Tyren 2018. Foto: Ganløse Tri Events

Søndag d. 18 marts blev der afholdt dommeruddannelse i Fredericia.
Inden uddannelsesdagen havde deltagerne et modul på DTriF´s e-lærings system, hvor der skulle svares på spørgsmål til konkurrencereglerne.
På selve uddannelsesdagen arbejdede deltagerne med, hvordan man håndterer konkurrencereglerne og vurderer de forskellige situationer der kan opstå under et stævne.

Der blev også talt om forskellen på kort- og langdistance triatlon samt draft og non-draft stævner, og hvilke dommeropgaver der er ved de forskellige typer. Det er nemlig vigtigt at dommerne kan omstille sig alt efter hvilket stævne de skal dømme.

De seks deltagere skal i den kommende sæson ud til 4 stævner som NY DOMMER, inden de selv skal stå med ansvaret som uddannet dommer.

Vi ønsker de nye dommere held og lykke og håber at I vil tage godt imod dem ude til stævnerne sæsonen igennem.

Skulle du også have lyst til at blive dommer, så tøv ikke med at kontakte DTriF Udviklingskonsulent
Louise Rohr
louise.rohr@triatlon.dk

Med sportslig hilsen

Dansk Triatlon Forbund

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

Kunne du tænke dig en weekend sammen med 99 andre ungdomstriatleter? Så er Triatlon Danmarks Ungdomscamp lige noget for dig. Læs mere …

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …