Seks nye dommere på vej til de danske stævner

mar 21, 2018

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Starten til DM sprint – Tri på Tyren 2018. Foto: Ganløse Tri Events

Søndag d. 18 marts blev der afholdt dommeruddannelse i Fredericia.
Inden uddannelsesdagen havde deltagerne et modul på DTriF´s e-lærings system, hvor der skulle svares på spørgsmål til konkurrencereglerne.
På selve uddannelsesdagen arbejdede deltagerne med, hvordan man håndterer konkurrencereglerne og vurderer de forskellige situationer der kan opstå under et stævne.

Der blev også talt om forskellen på kort- og langdistance triatlon samt draft og non-draft stævner, og hvilke dommeropgaver der er ved de forskellige typer. Det er nemlig vigtigt at dommerne kan omstille sig alt efter hvilket stævne de skal dømme.

De seks deltagere skal i den kommende sæson ud til 4 stævner som NY DOMMER, inden de selv skal stå med ansvaret som uddannet dommer.

Vi ønsker de nye dommere held og lykke og håber at I vil tage godt imod dem ude til stævnerne sæsonen igennem.

Skulle du også have lyst til at blive dommer, så tøv ikke med at kontakte DTriF Udviklingskonsulent
Louise Rohr
louise.rohr@triatlon.dk

Med sportslig hilsen

Dansk Triatlon Forbund

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.