Mindre end to måneder til DM på middeldistancen i Herning

apr 17, 2018

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Nr. 1, 2 og 3 fra 2017. Foto: James Mitchell Photography

Om mindre end to måneder løber Triathlon Open Danish Middle Distance Championships af stablen. Det sker d. 9. juni.

Her vil den absolutte elite inden for dansk langdistancetriatlon med sikkerhed stille til start, da DM er sidste chance for at kvalificere sig til VM på langdistance på Fyn. Især herrefeltet ser ud til at blive rigtig skarpt, hvor blandt andet Thomas Strange og Jens Petersen-Bach vil kæmpe om de sidste pladser til VM, og selvfølgelig om at blive dansk mester på middeldistancen.

1. afdeling af DM TRI serien 2018
1 time før starten på det åbne danske mesterskab på middeldistancen,får kortdistance elitetriatleterne mulighed for at vise, at kortdistancetriatlon er vildt spændende, særdeles spektakulært, og yderst seværdigt når 1. afdeling af DM TRI serien for eliten bliver skudt i gang.
Elite herrer starter først og kort efter elite damer. Svømningen foregår i Fuglsang Sø, derfra via skiftezone 1 til en 20 kilometer lang cykling til skiftezone 2 i centrum af Herning, og afsluttende med 2 x 2,5 km løb til målstregen foran Herning Rådhus.

Se mere information om DM TRI serien 2018 her

Herning vil byde op til en kæmpe byfest, hvor atleterne vil blive budt velkomne af et gennemprøvet setup og en by, der med EM i 2017, har vist, at de bakker op om dansk triatlon!

Dansk Triatlon Forbund glæder sig til i samarbejde med Challenge Denmark at byde alle atleter velkommen til et fantastisk DM i det Midtjyske!

Age Group præmiestruktur DM middeldistance
RaceMakers, der står for afholdelsen af DM på middeldistancen i Herning, har igennem længere tid arbejdet på at få stablet en fuld age-group præmiestruktur på benene. Ønsket har været at kunne give præmier til alle vindere af deres age-groups i stedet for at præmier udelukkende skal være tiltænkt eliten. Kort før påske blev præmiestrukturen for det åbne danske mesterskab lanceret med præmier fra Bravo Tours, Garmin og Triudstyr.dk, for sammenlagt 72.000 kroner til nummer 1, 2, og 3 i alle age-groups (8 på herresiden og 8 på kvindesiden).

Præmierne bliver fordelt på følgende måde i alle age-groups:
Rejsegavekort på 2.500 kroner til Bravo Tours.
Gavekort på 1.500 kroner til et Garmin-ur.
Gavekort på 500 kroner til Triudstyr.dk.

Se mere information om stævnet her

Tilmeld dig “The double” og spar mange penge
Challenge Herning og Powerman Vejle er gået sammen om et tilmeldingstilbud, der indebærer at du kan tilmelde dig begge stævner for i alt 2000kr!

Hvis du allerede er tilmeldt Triathlon Open Danish Middle Distance Championships , men også gerne vil tilmeldes Duathlon Middle Distance European Championships, så send en mail til info@powermanvejle.com.

Hvis du allerede er tilmeldt Duathlon Middle Distance European Championships, men også gerne vil tilmeldes Triathlon Open Danish Middle Distance Championships, så send en mail til info@racemakers.com.

Tilmeld dig Triathlon Open Danish Middle Distance Championship her
Tilmeld dig Duathlon Middle Distance European Championships her

Beretninger fra Jels Triatlon

Beretninger fra Jels Triatlon

Det er oftest atleternes bedrifter vi beretter om fra diverse stævner og events, men der er én gruppe af personer, som vi sjældent hører om og derfor ikke altid for nævnt og takket for det store stykke arbejde, de gør for at sikre, at alt er i orden til stævnerne, og det er alle de mange frivillige, dommerne og de Teknisk Delegerede som altid stiller op – selv når vejrguderne ikke ligefrem er med dem. Læs mere …

Lars Lindstrøm: Ny landstræner for Triatlon Danmark

Lars Lindstrøm: Ny landstræner for Triatlon Danmark

Lars Lindstrøm er Triatlon Danmarks nye landstræner pr. 1 august. Lars Lindstrøm er tidligere landstræner og sportschef i Dansk Orienterings-Forbund samt landstræner for Dansk Atletik og projektleder for Endurance Denmark. Læs mere …

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

Kunne du tænke dig en weekend sammen med 99 andre ungdomstriatleter? Så er Triatlon Danmarks Ungdomscamp lige noget for dig. Læs mere …