Ironman 70.3 European Championships Helsingør

jun 16, 2018

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Helle Frederiksen efter sidste års sølvmedalje ved Ironman 70.3 European Championships. Foto: Jesper Grønnemark

For anden gang bliver Ironman 70.3 European Championships afholdt i Helsingør når der i dag konkurreres i 1900m svømning – 90km cykling – 21,1km løb.
Ca. 3000 triatleter skal svømme 1 omgang i Helsingør havn, cykle 1 omgang i naturskønne omgivelser i Nordsjælland og løbe 3,5 omgang der bl.a. går gennem Helsingør by og rundt om Kronborg slot. 

Der er en masse Ironman 70.3 Europamesterskaber på spil i de forskellige Age-Groups og derudover er der også 100 slots til Ironman 70.3 World Championships der i starten af september afholdes i Sydafrika.

Elite
Helle Frederiksen fik comeback på dansk grund sidste år ved Ironman 70.3 European Championships Helsingør, hvor hun vandt sølv. I år er hun tilbage og har igen gode chancer for at kæmpe med om titlen. Camilla Pedersen endte sidste år lige uden for podiet på en fjerdeplads. Også hun er med igen i år. Ellers er der 21 kvinder på PRO startlisten, men det er meget svært at komme med nogle forudsigelser da der ikke foreligger en opdateret startliste med afbud, som der plejer at være en del af. Så det er lidt usikkert hvilke atleter feltet består af!

Også for PRO herrerne er det usikkert hvem feltet består af. Både mht. udenlandske og danske atleter.

Find rutekort, startlister, tidsplan og alt den information du har brug for her

Racet kan følges live her fra kl. 8.50. Her kan du også følge med via live timing.

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

Age Group-atleter på podiet ved VM Powerman i Zofingen

Age Group-atleter på podiet ved VM Powerman i Zofingen

Ved det netop overståede 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen var Danmark også repræsenteret blandt Age Group (AG)-atleterne og det med fine resultater til følge. læs mere…

Testsamling i september 2021

Testsamling i september 2021

Lørdag blev der afholdt testsamling for ungdomstriatleterne. Testsamlingen blev afholdt i forbindelse med ungdomscampen på Glamsbjerg Idrætsefterskole…