Garming CallengeHerning, Finalen i DM Tri Serien og VM i Almere

sep 10, 2021

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Foto: Garmin ChallengeHerning

Weekenden byder både på Garmin ChallengeHerning, finalen i DM Tri Serien for aspiranter og elite samt VM langdistance i Almere.

I morgen lørdag kommer gaderne og vejene i Herning til at emme at triatlon, når der afholdes Garmin ChallengeHerning og finalen i DM Tri Serien for aspiranter og eliten.

Kl. 10 vil de godt og vel 800 atleter, der er tilmeldt Garmin ChallengeHerning springe i Fuglsang-sø. Herefter skal Herning og omegn cykles tynd, inden atleterne skal ud på løberuten, der efter fire omgang igennem byen ender på torvet i Herning. Omkring frokost skyder aspiranterne finalen i DM Tri Serien i gang og de efterfølges af eliten ca. kl. 13.

Alle Coronarestriktioner er ophævet, og det er derfor igen muligt som tilskuer at komme og heppe på de mange udøvere. Så er du i nærheden af Herning lørdag, bør du helt sikkert slå et smut forbi. Er du forhindret i at møde op fysisk, kan konkurrencen følges på Sportstiming.

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Foto: Garmin ChallengeHerning

Til VM langdistance i Almere søndag er der flere danskere til start. Hos kvinderne skal Camilla Pedersen, Michelle Vesterby og Line Bonde i aktion, mens Kristian Høgenhaug og Kristian Hindkjær skal repræsentere de danske farver hos herrerne.

WM Langdistance i Almere kan følges direkte på Triathlon.live.tv (kræver login), men man skal tidligt op og have kaffen klar. Elitemændene starter nemlig allerede kl. 07.00 søndag morgen. De efterfølges kort efter af elitekvinderne inden det er para- og Age Group atleterne tur.

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Igen i denne weekend viste de danske elitetriatleter, at de er med helt fremme i verdenseliten både på langdistance og på Sprint og i Mixed Relay. Det blev således til flere podieplaceringer…

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.

SE ANDRE NYHEDER