DTriF er nomineret til prisen som “Årets Forbund” i Europa

feb 7, 2018

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Nomireringen til “National Federation of the year” skyldes bl.a. Guldkvartettens fornemme EM-Guld i Kitzbühel. Foto: DTriF

Når der afholdes European Triathlon Unions prisuddeling i Moskva d. 10. marts, så er Danmark blandt de nominerede i kategorien “National Federation of the year”. Denne pris kan man blive nomineret til ud fra mange forskellige faktorer.

Danmark er nomineret til prisen med baggrund i Guldkvartettens imponerende EM-guld i mixed relay i Kitzbühel, som ETU beskriver som “en af de mest neglebidende afslutninger vi har set i lang tid”. ETU hæfter sig også ved af Sif Bendix Madsen (KTK86) spillede en ganske afgørende rolle i konkurrencen på trods af hendes unge alder.
Derudover er Danmark også nomineret på grund af afholdelsen af EM på middeldistancen i Herning 2017, samt for et succesfuldt bud på at afholde EM på middeldistancen i duatlon i Vejle 2018.

Læs nyheden på ETU’s hjemmeside her

Følgende priser uddeles i Moskva:

 • Female Athlete of the Year
  Nominerede: Rachel Klamer (NED), Anastasia Abrosimova (RUS) og Jessica Learmnth (GBR)
 • Male Athlete of the Year
  Nominerede: Mario Mola (ESP), Uxio Abuin (ESP) og Joao Pereira (POR)
 • National Federation of the Year
  Nominerede: Spanien, Ungarn, Norge og Danmark
 • Emerging / Developing National Federation of the Year
  Nominerede: Kroatien, Slovenien og Rumænien
 • Technical Official of the Year
  Nominerede: Dirk Bogaert, Sarah Taylor og Daniel Martin
 • Organiser of the Year
  Nominerede: Banyoles ETU Triathlon Club Championships, ETU European Cup Fuchal, ETU European Championships Kitzbühel, ETU Youth Festival Panevezys og ETU European Cup Wuustwezel
 • ETU Executive Board Award
  Nominerede: Ingen nominerede, afsløres på dagen
Fantastisk weekend for dansk triatlon

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Igen i denne weekend viste de danske elitetriatleter, at de er med helt fremme i verdenseliten både på langdistance og på Sprint og i Mixed Relay. Det blev således til flere podieplaceringer…

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.