DTriF er nomineret til prisen som “Årets Forbund” i Europa

feb 7, 2018

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Nomireringen til “National Federation of the year” skyldes bl.a. Guldkvartettens fornemme EM-Guld i Kitzbühel. Foto: DTriF

Når der afholdes European Triathlon Unions prisuddeling i Moskva d. 10. marts, så er Danmark blandt de nominerede i kategorien “National Federation of the year”. Denne pris kan man blive nomineret til ud fra mange forskellige faktorer.

Danmark er nomineret til prisen med baggrund i Guldkvartettens imponerende EM-guld i mixed relay i Kitzbühel, som ETU beskriver som “en af de mest neglebidende afslutninger vi har set i lang tid”. ETU hæfter sig også ved af Sif Bendix Madsen (KTK86) spillede en ganske afgørende rolle i konkurrencen på trods af hendes unge alder.
Derudover er Danmark også nomineret på grund af afholdelsen af EM på middeldistancen i Herning 2017, samt for et succesfuldt bud på at afholde EM på middeldistancen i duatlon i Vejle 2018.

Læs nyheden på ETU’s hjemmeside her

Følgende priser uddeles i Moskva:

 • Female Athlete of the Year
  Nominerede: Rachel Klamer (NED), Anastasia Abrosimova (RUS) og Jessica Learmnth (GBR)
 • Male Athlete of the Year
  Nominerede: Mario Mola (ESP), Uxio Abuin (ESP) og Joao Pereira (POR)
 • National Federation of the Year
  Nominerede: Spanien, Ungarn, Norge og Danmark
 • Emerging / Developing National Federation of the Year
  Nominerede: Kroatien, Slovenien og Rumænien
 • Technical Official of the Year
  Nominerede: Dirk Bogaert, Sarah Taylor og Daniel Martin
 • Organiser of the Year
  Nominerede: Banyoles ETU Triathlon Club Championships, ETU European Cup Fuchal, ETU European Championships Kitzbühel, ETU Youth Festival Panevezys og ETU European Cup Wuustwezel
 • ETU Executive Board Award
  Nominerede: Ingen nominerede, afsløres på dagen
Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.