DM Hold Triatlon afholdes i Ganløse den 19. maj

mar 15, 2019

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

DM i Triatlon for hold afholdes dagen efter DM Sprint, som også afholdes i Ganløse. Så der er mulighed for en dejlig St. Bededagsferie i det nordsjællandske med triatlon på programmet både lørdag og søndag. Ganløse TRI Events har tidligere været vært for nogle særdeles velarrangerede DM’er i Triathlon for klubhold, så der er al mulig grund til at samle et eller flere hold i din klub og være med til denne event!

DM distancer
Alle voksne deltagere skal svømme 750 meter, derefter cykle ca.19 km, og afslutte med at løbe 5 km.
Aspiranterne deltager på 400 – ca. 9.5 – 2,5.
Info om regler og aldersklasser i DM – se konkurrencereglerne s. 23 her

Er du nysgerrig efter at prøve triatlon?
Så er der i 2019 en mulighed for at deltage i stævnet, uden at deltage i det danske mesterskab. Det kan være sammen med dine venner, kolleger eller familiemedlemmer,

Holdet kan sammensættes af 3 eller 4 personer, og I skal gennemføre 400 meter svømning – ca.9.5 km cykling og 2,5 km løb – bemærk tredje person over målstregen giver holdets tid.

Holdet kan bestå af deltagere fra en bred vifte af sportsgrene, – eller kombineres med medlemmer af en triatlonklub, som ønsker at få en stor oplevelse sammen med venner, kolleger eller familie.

Stævnet er et certificeret stævne under Dansk Triatlon Forbund (DTriF) og der er derfor krav om enten et medlems nr. eller om køb af et Enkelt Persons Medlemsskab.

Under tilmeldingen spørges der ind til medlems status og kan du ikke angive en DTriF medlemsnummer så bed om et Enkelt Persons Medlemsskab – det koster kun kr. 25,- per deltager + plus samlet pris for holdet på kr. 700,-

Om stævnet
Bemærk at der er meget begrænset parkering i stævneområdet – så ankom i god tid inden stævnet. Der anbefales parkering i Lynge eller Blåkærsvej.
Der er tale om en lukket rute mellem Bastrup Sø og Ganløse (rundkørslen ved Lyngevej/Tegværksparken). Det vil sige at du ikke skal komme i bil denne vej fra efter kl. 10.00 da vejen er lukket.

Der er en cafe på pladsen hvor der kan købes mad og drikke.

Adresse:
Stengårdsvej , 3540 Lynge

Åbningstid på registrering:
Lørdag den 18.5 samtidig med registrering til DM sprint
Søndag fra. Kl .8:00

Starttid og sluttid på stævnet:
19.5.2019 Start kl.10.00 og slut ca. kl.13.00

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.