Ansøgning om Pro-licens for 2021

dec 11, 2020

Efter et 2020 hvor det desvære har været sparsomt med stævner, håber vi på et anderledes 2021, hvor det bliver muligt igen at deltage konkurrencer – både internationale og danske.

Så, er du elite/PRO-atlet, og ønsker du at konkurrere i World Triathlon Cooperation (WTC), Challenge family, Powerman og Xterra eller i eliteklassen i officielle elitestævner under European Triathlon Union (ETU), World Triathlon (WT)-regi, skal du huske at ansøge om en Pro-licens for 2021 senest den 20/12 eller min. 6 mdr. før konkurrence. Undtagelsen er junioratleter, der kører i ETU og WT-regi.

Baggrunden for Pro-licensen er at Triatlon Danmark ønsker at have muligheden for at kunne bede Anti Doping Danmark (ADD) om at dopingteste aktive atleter med en Triatlon Danmark Pro-licens under træning. Dette ønskes både at arbejde præventivt og afskrækkende mod brug af doping og for at kunne afdække snyd, hvis det skulle være tilfældet.

Prisen for en Pro-licens er 1500kr. som går til at dække udgifterne til dopingtests.

Læs mere om Triatlon Danmarks Pro-licens og find ansøgningsskemaet til Pro-licens 2021 HER.

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.