Ansøgning om Pro-licens for 2021

dec 11, 2020

Efter et 2020 hvor det desvære har været sparsomt med stævner, håber vi på et anderledes 2021, hvor det bliver muligt igen at deltage konkurrencer – både internationale og danske.

Så, er du elite/PRO-atlet, og ønsker du at konkurrere i World Triathlon Cooperation (WTC), Challenge family, Powerman og Xterra eller i eliteklassen i officielle elitestævner under European Triathlon Union (ETU), World Triathlon (WT)-regi, skal du huske at ansøge om en Pro-licens for 2021 senest den 20/12 eller min. 6 mdr. før konkurrence. Undtagelsen er junioratleter, der kører i ETU og WT-regi.

Baggrunden for Pro-licensen er at Triatlon Danmark ønsker at have muligheden for at kunne bede Anti Doping Danmark (ADD) om at dopingteste aktive atleter med en Triatlon Danmark Pro-licens under træning. Dette ønskes både at arbejde præventivt og afskrækkende mod brug af doping og for at kunne afdække snyd, hvis det skulle være tilfældet.

Prisen for en Pro-licens er 1500kr. som går til at dække udgifterne til dopingtests.

Læs mere om Triatlon Danmarks Pro-licens og find ansøgningsskemaet til Pro-licens 2021 HER.

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.