World Cup Sarasota med Anne Holm, Emil Holm og Alberte Kjær til start

okt 12, 2018

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Anne Holm og Alberte Kjær under DM finalen/NM i Fredericia. Foto: Lea Hoffmann

Det er ikke kun på Hawaii at der i morgen køres en meget vigtig triatlonkonkurrence. Også i Sarasota, Florida, er en masse dygtige verdensklassetriatleter samlet. Her køres en afdeling af World Cuppen og Danmark har Anne Holm, Emil Holm og Alberte Kjær Pedersen til start.

Distancen der konkurreres på i Sarasota er sprintdistancen 750m svømning, 20km cykling og 5km løb.
De svømmes i rostadionet, Nathan Benderson Park, og efter 750m svømning foregår cykeldelen rundt om rostadionet. Afslutningsvis løbes der langs rostadionet.

Der har været meldinger om at vandkvaliteten ikke er god nok til at der kan køres triatlon. Det kommer der en afklaring på i løbet af fredagen.

Elite kvinder starter kl. 19.30 (dansk tid)
Elite herrer starter kl. 21.30 (dansk tid)

Se startlisterne her

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.