World Cup Sarasota med Anne Holm, Emil Holm og Alberte Kjær til start

okt 12, 2018

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Anne Holm og Alberte Kjær under DM finalen/NM i Fredericia. Foto: Lea Hoffmann

Det er ikke kun på Hawaii at der i morgen køres en meget vigtig triatlonkonkurrence. Også i Sarasota, Florida, er en masse dygtige verdensklassetriatleter samlet. Her køres en afdeling af World Cuppen og Danmark har Anne Holm, Emil Holm og Alberte Kjær Pedersen til start.

Distancen der konkurreres på i Sarasota er sprintdistancen 750m svømning, 20km cykling og 5km løb.
De svømmes i rostadionet, Nathan Benderson Park, og efter 750m svømning foregår cykeldelen rundt om rostadionet. Afslutningsvis løbes der langs rostadionet.

Der har været meldinger om at vandkvaliteten ikke er god nok til at der kan køres triatlon. Det kommer der en afklaring på i løbet af fredagen.

Elite kvinder starter kl. 19.30 (dansk tid)
Elite herrer starter kl. 21.30 (dansk tid)

Se startlisterne her

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

Kunne du tænke dig en weekend sammen med 99 andre ungdomstriatleter? Så er Triatlon Danmarks Ungdomscamp lige noget for dig. Læs mere …

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …