World Cleanup Day 2020

sep 16, 2020

Lørdag den 19. september er World Cleanup Day 2020 – verdens største affaldsindsamlingsevent – og alle er inviteret til at være med!

Sammen med deltagere fra hele verden har du, din familie og/eller træningsmakkere muligheden for at være med til at gøre verden et renere sted til glæde for både dyr og mennesker. Sidste år deltog mere end 21 mio. mennesker fra 180 lande i World Cleanup Day. Alene i Danmark deltog ca. 10.000 personer som samlede omkring 11,5 ton affald ind.

Hvordan deltager man?

Det er virkeligt let at blive en del af indsamlingen, og alle kan være med. Man kan enten vælge at deltage i en af de allerede eksisterende indsamlinger landet over eller deltage som privatperson eller gruppe og rense et område for affald. Find en eksisterende indsamling her.

Klik for at downloade oprydningsguide, vægt- og sorteringsguide samt information om app’en WasteHunters, som hjælper med at registrere, samle og dele data om det skrald og plastik som indsamles.

Dataindsamling

For at indsatsen ved en privat indsamling kan indgå i de globale og nationale data, er det nødvendigt, at man “registrerer” ens private oprydning (uanset om man blot er to personer) hos PlasticChange, som står for registrering af den danske indsamling. Så skaber de overblik over hvem, der er ude og rydde op, hvad der samles ind, og hvor der er indsamlet affald. Registreringen er nem at lave og gøres gennem denne formular.

Klik her for at læse mere om World Cleanup Day 2020 og hvordan du kommer i gang.

#triatlonrydderop

 

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.