VM i Vintertriatlon 2018

jan 30, 2018

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Jens Hovgård Christiansen tager en flot 4. plads til VM.

Jens Hovgård Christiansen (Glostrup Triatlon Klub) var i weekenden til VM i Vintertriatlon i Rumænske Cheile Gradistei.
Den, for danskere, noget uvante disciplin består af 4,5 km løb – 8 km cykling og 6 km langrend som Jens gennemførte i 1 time 29 minutter og 35 sekunder, hvilket resulterede resulterede i en placering et enkelt skridt fra podiet.

Jens kæmpede noget med den tynde luft i højderne og udtaler selv at det mest var løbedisciplinen, der kostede tid og ikke som man måske kunne forvente langrendsdelen.
Det er ikke første gang at Jens er afsted med Tri-Team DK til internationale mesterskaber – således har Jens deltaget flittigt de sidste sæsoner i både cross- og vintertriatlon.

Fra Dansk Triatlon Forbund skal der lyde et stort tillykke til Jens – vi er glade for at du på flotteste vis repræsenterer Danmark og viser flaget og dragten frem og vi håber at du har mod på at give medaljen endnu en chance når der er VM på hjemmebane i Juli 2018.

Vil du gøre Jens selskab næste gang kan du læse meget mere om internationale mesterskaber for Age Group atleter HER
Den fulde resultatliste fra stævnet kan ses HER

 

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Jens med det danske flag i Rumænien.

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.