VM i Vintertriatlon 2018

jan 30, 2018

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Jens Hovgård Christiansen tager en flot 4. plads til VM.

Jens Hovgård Christiansen (Glostrup Triatlon Klub) var i weekenden til VM i Vintertriatlon i Rumænske Cheile Gradistei.
Den, for danskere, noget uvante disciplin består af 4,5 km løb – 8 km cykling og 6 km langrend som Jens gennemførte i 1 time 29 minutter og 35 sekunder, hvilket resulterede resulterede i en placering et enkelt skridt fra podiet.

Jens kæmpede noget med den tynde luft i højderne og udtaler selv at det mest var løbedisciplinen, der kostede tid og ikke som man måske kunne forvente langrendsdelen.
Det er ikke første gang at Jens er afsted med Tri-Team DK til internationale mesterskaber – således har Jens deltaget flittigt de sidste sæsoner i både cross- og vintertriatlon.

Fra Dansk Triatlon Forbund skal der lyde et stort tillykke til Jens – vi er glade for at du på flotteste vis repræsenterer Danmark og viser flaget og dragten frem og vi håber at du har mod på at give medaljen endnu en chance når der er VM på hjemmebane i Juli 2018.

Vil du gøre Jens selskab næste gang kan du læse meget mere om internationale mesterskaber for Age Group atleter HER
Den fulde resultatliste fra stævnet kan ses HER

 

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Jens med det danske flag i Rumænien.

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

Kunne du tænke dig en weekend sammen med 99 andre ungdomstriatleter? Så er Triatlon Danmarks Ungdomscamp lige noget for dig. Læs mere …

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …