Video: mere info om VM 2018 og Triatlon Festivalen 2017

jan 27, 2017

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Den danske 2016 OL triatlet Andreas Schilling agter angiveligt at stille op på den lange 111’er både til Triatlon Festivalen 2017 og VM 2018. Han afventer grønt lys fra sin træner.

Strømmen af nyheder om VM 2018 fortsætter 

Medierne begynder så småt fået øjnene op for, at der er VM i triatlon i Danmark i 2018. Stævnet ligger på Fyn og allerede fra i år bliver flere af VM-ruterne testet og gennemkørt når der er Triatlon Festival.

Se og hør mere om stævnerne i TV2 Fyns interview med event direktør Ulrich Amundsen og OL-atleten Andreas Schilling, der over for Dansk Triatlon Forbund har tilkendegivet, at han agter at give 111’eren et skud.

 

 

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.