Video: mere info om VM 2018 og Triatlon Festivalen 2017

jan 27, 2017

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Den danske 2016 OL triatlet Andreas Schilling agter angiveligt at stille op på den lange 111’er både til Triatlon Festivalen 2017 og VM 2018. Han afventer grønt lys fra sin træner.

Strømmen af nyheder om VM 2018 fortsætter 

Medierne begynder så småt fået øjnene op for, at der er VM i triatlon i Danmark i 2018. Stævnet ligger på Fyn og allerede fra i år bliver flere af VM-ruterne testet og gennemkørt når der er Triatlon Festival.

Se og hør mere om stævnerne i TV2 Fyns interview med event direktør Ulrich Amundsen og OL-atleten Andreas Schilling, der over for Dansk Triatlon Forbund har tilkendegivet, at han agter at give 111’eren et skud.

 

 

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.