Video: Er din cykel race ready til AG-draft-race?

aug 9, 2016

Er du og din cykel klar til Danmarks premieren for AG-Draft-race i Fredericia lørdag den 27. august? 

Når der er premiere på Draft-triatlon for age-groupere på dansk grund er det vigtigt, at du har din cykel klar til de anderledes krav.

Rasmus Henning fortæller i videoen her om forskellene på en triatlon draft race og non draft race cykel og hvilket setup han selv anbefaler.

Sammenlignet med non-draft er forskellen cykeldelen, der afvikles som et regulært cykelløb, hvor der køres i større eller mindre grupper og hvor atleterne forsøger at hænge på eller sætte hinanden af. Det stiller derfor helt andre krav til såvel taktiske som køretekniske kompetencer. Blandt andet derfor råder Rasmus Henning alle der har mod på at prøve kræfter med AG-Draf-race at til at melde sig ind i en klub og komme ud og træne cyklingen sammen med andre. Du kan se videoen hvor han giver gode råd om selve draft-race løbet her.

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

Kunne du tænke dig en weekend sammen med 99 andre ungdomstriatleter? Så er Triatlon Danmarks Ungdomscamp lige noget for dig. Læs mere …

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …