Video: Er din cykel race ready til AG-draft-race?

aug 9, 2016

Er du og din cykel klar til Danmarks premieren for AG-Draft-race i Fredericia lørdag den 27. august? 

Når der er premiere på Draft-triatlon for age-groupere på dansk grund er det vigtigt, at du har din cykel klar til de anderledes krav.

Rasmus Henning fortæller i videoen her om forskellene på en triatlon draft race og non draft race cykel og hvilket setup han selv anbefaler.

Sammenlignet med non-draft er forskellen cykeldelen, der afvikles som et regulært cykelløb, hvor der køres i større eller mindre grupper og hvor atleterne forsøger at hænge på eller sætte hinanden af. Det stiller derfor helt andre krav til såvel taktiske som køretekniske kompetencer. Blandt andet derfor råder Rasmus Henning alle der har mod på at prøve kræfter med AG-Draf-race at til at melde sig ind i en klub og komme ud og træne cyklingen sammen med andre. Du kan se videoen hvor han giver gode råd om selve draft-race løbet her.

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.