Verisure alarmaftale med Triatlon Danmark

nov 25, 2020

Om aftalen
Samarbejdsaftalen indeholder et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek, hvor Verisure blandt andet gennemgår boligens låse, vinduer og døre samt rådgiver om, hvordan du sikrer din bolig bedst.

Derudover vil du får en gennemgang af de nyeste alarmteknologier, samt et forslag til skræddersyede løsninger ud fra dine behov.

Via samarbejdsaftalen med Triatlon Danmark får du særlige fordelagtige priser på dit Verisure alarmsystem. Rabatten gælder installationer og løbende abonnement på nye installationer. Har du allerede et Verisure alarmsystem, kan du få rabat på tilkøb af nye enheder.

Køber du et Verisure alarmsystem sikrer du tillige et kick-back til Triatlon Danmark, som er med til at sikre udbredelsen af triatlonsporten i Danmark.

Sådan får du rabatten
For at opnå den særlige rabat via Triatlon Danmark er det vigtigt, at kontakten går igennem Niels Anker S. Larsen fra Verisure, der er ansvarlig for samarbejdsaftalen. Tages der kontakt til Verisure´s hovedkontor, er der ingen garanti for rabatten.

Spørgsmål
Har du spørgsmål til aftalen med Verisure, kan du kontakte Niels Anker S. Larsen på 2373 0187 eller via niels.a.larsen@verisure.com

Sådan sikrer du dit hjem mod indbrud
​Danmark er det land i Europa med flest indbrud pr. indbygger. Faktisk har vi næsten dobbelt så mange indbrud pr. person i forhold til Sverige, der ligger på andenpladsen. Heldigvis er der meget, man selv kan gøre for at forebygge indbrud i sit hjem, og her kan du læse Verisure’s gode råd.
Verisure er markedsførende leverandør af alarmer til private hjem og virksomheder og har mere end 30 års erfaring med indbrudssikring og brandsikring af danske hjem.

Verisure er danskernes foretrukne leverandør af tyverialarmer, som også er Nordens mest solgte. Med et alarmsystem fra Verisure får du en intelligent løsning, som gør dit hjem bedre sikret mod både indbrud, brand og vandskade. ​

I 2018 blev der i Danmark i gennemsnit begået 79 indbrud hver dag. Det svarer til ca. 3,3 indbrud i timen. Vi er faktisk det land i Europa med flest indbrud i private hjem pr. indbygger! Det er meget foruroligende.

Der er mange årsager til de mange indbrud i Danmark. Men den primære grund er, at det er for nemt at bryde ind i de attraktive, danske hjem. Vi er generelt for dårlige til at sikre dem. Det er de derimod rigtig dygtige til i vores nabolande. Og det ses tydeligt i indbrudsstatistikken.

Indbrudssikring omfatter mange elementer – lige fra naboen, der tømmer postkassen, til overvågede alarmer.

Et alarmanlæg fra Verisure giver både tryghed og sikkerhed i hverdagen – både når du er hjemme, og når hjemmet står tomt. Vores vagtcentral holder øje døgnet rundt.

​Vi udvikler vi selv vores produkter og tjenester og er et teknologisk førende alarmselskab. Det betyder, at vores alarmer indgår som en naturlig del af hverdagen både i forhold til funktionalitet, teknologi og design.

Vi udvikler og optimerer konstant vores alarmkomponenter og -services, og udvider løbende produktporteføljen med nye komponenter til effektiv indbrudssikring og intelligent boligstyring, så de matcher sikkerhedsbehovet og efterspørgslen på det danske marked.

Verisure er altid tæt på dig. Vagtcentralen døgnbemandet af professionelle alarmoperatører, som reagerer hurtigt og effektivt ved indbrud, overfald og brand i dit hjem og hvor du færdes, hvis du har aktiveret Guardian, så du altid kan føle dig tryg.

Vi har mange års erfaring med indbrudssikring og brandsikring af danske hjem, og med mere end 150.000 kunder er vi det mest populære alarmselskab i Danmark.

​Vi har de mest tilfredse kunder. Vi ved, hvor meget god service i dagligdagen betyder, for at du kan føle dig tryg. Vi har det højeste kundetilfredshed i branchen, og vores kunder bliver hos os i gennemsnitligt 18 år.

​Med en almindelig åbningskontakt aktiveres alarmen først, når en dør eller et vindue åbnes. Vores åbningskontakter med vibrationsdetektor registrerer, når nogen forsøger at åbne et vindue eller en dør, og aktiverer systemet, allerede inden de ubudne gæster kommer indenfor. Derfor kan vi reagere hurtigere end nogen anden.

Hos Verisure får du et alarmsystem, der både ser, hører, taler og føler.

Når systemet aktiveres af f.eks. vibrationsdetektorerne, kan vagtcentralen ved hjælp af fotosensoren se, hvad der sker i dit hjem, samtidig med at de kan høre og tale med dig via Portalen, der også kun findes hos Verisure.

​Vi tilbyder 3 basis alarmpakker i forskellige størrelser og mulighed for tilkøb af ekstrakomponenter. På vores gratis sikkerhedscheck af boligen vil vi komme med en kvalificeret anbefaling af hvilken pakke der vil passe til lige din bolig og dine behov.

Læs mere om de forskellige alarmpakker på Verisures hjemmeside og se gerne videoer nedenfor.

Dommeruddannelse 2021

Dommeruddannelse 2021

Har du lyst til at være dommer til triatlonstævner? Så tilmeld dig Triatlon Danmarks dommeruddannelse den 8. august 2021. Læs mere ….

Verdens bedste søndagskontor

Verdens bedste søndagskontor

Jeg kalder pladsen bagpå for ”verdens bedste søndagskontor”, for man sidder fantastisk, har et suverænt overblik over atleterne, sådan beskriver Henrik Hansen det at sidde bag på motorcyklen som dommer til stævner i ind-og udland. Læs mere …