Velkommen til 5 nye triatlonklubber!

maj 11, 2017

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Triathlon Horsens er en af de fem nye triatlonklubber. (Foto: Triathlon Horsens)

Siden nytår er 5 nye klubber blevet medlem af Dansk Triatlon Forbund. Det er godt at se at interessen for triatlon stadig vokser og at der kommer nye klubber til! Og med klubber i Frerikshavn og Frederiksværk er der nu mulighed for at dyrke triatlon i en klub i en endnu større del af landet.

De 5 nye klubber er:
FK73 Triathlon– Silkeborg
Triathlon Horsens
Halsnæs tri – Frederiksværk
Holbæk Triatlon
Vendsyssel Tri – Frederikshavn

Du kan I øvrigt se listen over alle triatlonklubber i Danmark her

Mulighed for klubbesøg
Hvis en klub på nogen måde ønsker at få input til driften, ønsker et kig på bredde- og motionsafdelingen eller har spørgsmål omkring opstart af projekter (eksempelvis oprettelse af ungdomsafdeling eller håndtering af eliteatleter/talenter), står udviklingskonsulenterne klar til at rykke ud og dele de erfaringer, som de blandt andet har fra andre klubber, hvor lignende projekter er blevet sat i søen med succes.

Vi ser frem til et godt samarbejde med de nyopstartede klubber!

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

 

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.