Velkommen til 5 nye triatlonklubber!

maj 11, 2017

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Triathlon Horsens er en af de fem nye triatlonklubber. (Foto: Triathlon Horsens)

Siden nytår er 5 nye klubber blevet medlem af Dansk Triatlon Forbund. Det er godt at se at interessen for triatlon stadig vokser og at der kommer nye klubber til! Og med klubber i Frerikshavn og Frederiksværk er der nu mulighed for at dyrke triatlon i en klub i en endnu større del af landet.

De 5 nye klubber er:
FK73 Triathlon– Silkeborg
Triathlon Horsens
Halsnæs tri – Frederiksværk
Holbæk Triatlon
Vendsyssel Tri – Frederikshavn

Du kan I øvrigt se listen over alle triatlonklubber i Danmark her

Mulighed for klubbesøg
Hvis en klub på nogen måde ønsker at få input til driften, ønsker et kig på bredde- og motionsafdelingen eller har spørgsmål omkring opstart af projekter (eksempelvis oprettelse af ungdomsafdeling eller håndtering af eliteatleter/talenter), står udviklingskonsulenterne klar til at rykke ud og dele de erfaringer, som de blandt andet har fra andre klubber, hvor lignende projekter er blevet sat i søen med succes.

Vi ser frem til et godt samarbejde med de nyopstartede klubber!

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

 

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Igen i denne weekend viste de danske elitetriatleter, at de er med helt fremme i verdenseliten både på langdistance og på Sprint og i Mixed Relay. Det blev således til flere podieplaceringer…

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.