Valdemar Solok vandt 2. afdeling af Elite herrernes DM TRI serie i Herning

jun 12, 2019

Dermed fulgte Valdemar Solok op på de danske juniordrenges flotte start på sæsonen efter Oscar Gladney vandt i Herlev for en måneds tid siden.

Elite herrerne skulle nok engang konkurrere på sprintdistancen 750m svømning – 20km cykling – 5km løb.
Regnen silede ned da starten gik, men det så ikke ud til at have nogen som helst betydning for Valdemar Solok (KTK86) og Scott Steenberg (Ganløse Tri-Center). De to havde en fremragende svømning, hvor de distancerede de næste med 35sek.

På den flade cykelrute blev der samlet en gruppe på 8 mand inkl. nr. 1 fra Herlev Oscar Gladney (Viborg Atletik og Motion) og nr. 2 fra Herlev Nicklas Røssner (Århus 1900 Triathlon).
Denne gruppe holdt sammen frem til T2.

Valdemar og Oscar var først ude af skiftezonen sammen, med efter 1km var Valdemar alene i front. Nicklas Røssner løb sig op som nr. 2 og Oscar holdt 3. pladsen til mål.

Top-5 DM TRI serien Herning
1. Valdemar Solok (KTK86)                                55.23
2. Nicklas Røssner (Århus 1900 Triathlon)     55.36
3. Oscar Gladney (Viborg Atletik og Motion)  56.31
4. Andreas Nørgaard (Århus 1900 Triathlon) 56.46
5. Laurits Holm (KTK86)                                     57.16

Stillingen før DM TRI serien finalen i Fredericia 7. september er følgende:
1. Oscar Gladney (Viborg Atletik og Motion) 196p – 1 sejr og 1 3. plads
2. Nicklas Røssner (Århus 1900 Triathlon) 196p – 2 2. pladser
3. Valdemar Solok (KTK86) 194p – 1 sejr og 1 5. plads
4. Laurits Holm (KTK86) 187p – 1 5. plads og 1 8. plads
5. Albert Frydensberg (Ganløse Tri-Center) 182p – 1 8. plads og 1 10. plads

Den danske mester i kortdistancetriatlon 2019 er den atlet der scorer flest point i to af DM TRI seriens tre elitestævner. Ved pointlighed er finalestævnet i Fredericia afgørende.

Dermed er skal den danske mester sandsynligvis findes mellem Oscar Gladney, Nicklas Røssner og Valdemar Solok. Men også Emil Holm (Ganløse Tri-Center) er med i kampen efter en 3. plads i det første stævne i Herlev. Thor Bendix Madsen (KTK86) og Andreas Nørgaard (Århus 1900 Triathlon) er heller ikke helt ude efter en 4. plads i hhv. Herlev og Herning.

Nicklas Røssner bliver dansk mester med en sejr i Fredericia.
Oscar Gladney bliver dansk mester med en sejr eller med en 2. plads, hvis det vel at mærke ikke er Nicklas Røssner der vinder.
Og sådan kan vi blive ved med at opstille en masse scenarier, men vi må gå og vente med spænding på at få et svar indtil d. 7. september, hvor Fredericia Triathlon Team arranger det store finalestævne, hvor alle klasser skal afgøres i Age-Group, Aspiranter, Junior, U23, Elite kvinder og Elite herrer samt holdkonkurrencen i Elitefelterne og den helt store klubholdskonkurrence – Danmarks bedste triatlonklub 2019!

Se resultater fra Elite herrer her

Resultater fra Aspirant piger kan ses her
Resultater fra Aspirant drenge kan ses her

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Foto: Oliver Sahlberg

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

Kunne du tænke dig en weekend sammen med 99 andre ungdomstriatleter? Så er Triatlon Danmarks Ungdomscamp lige noget for dig. Læs mere …

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …