Valdemar Solok vandt 2. afdeling af Elite herrernes DM TRI serie i Herning

jun 12, 2019

Dermed fulgte Valdemar Solok op på de danske juniordrenges flotte start på sæsonen efter Oscar Gladney vandt i Herlev for en måneds tid siden.

Elite herrerne skulle nok engang konkurrere på sprintdistancen 750m svømning – 20km cykling – 5km løb.
Regnen silede ned da starten gik, men det så ikke ud til at have nogen som helst betydning for Valdemar Solok (KTK86) og Scott Steenberg (Ganløse Tri-Center). De to havde en fremragende svømning, hvor de distancerede de næste med 35sek.

På den flade cykelrute blev der samlet en gruppe på 8 mand inkl. nr. 1 fra Herlev Oscar Gladney (Viborg Atletik og Motion) og nr. 2 fra Herlev Nicklas Røssner (Århus 1900 Triathlon).
Denne gruppe holdt sammen frem til T2.

Valdemar og Oscar var først ude af skiftezonen sammen, med efter 1km var Valdemar alene i front. Nicklas Røssner løb sig op som nr. 2 og Oscar holdt 3. pladsen til mål.

Top-5 DM TRI serien Herning
1. Valdemar Solok (KTK86)                                55.23
2. Nicklas Røssner (Århus 1900 Triathlon)     55.36
3. Oscar Gladney (Viborg Atletik og Motion)  56.31
4. Andreas Nørgaard (Århus 1900 Triathlon) 56.46
5. Laurits Holm (KTK86)                                     57.16

Stillingen før DM TRI serien finalen i Fredericia 7. september er følgende:
1. Oscar Gladney (Viborg Atletik og Motion) 196p – 1 sejr og 1 3. plads
2. Nicklas Røssner (Århus 1900 Triathlon) 196p – 2 2. pladser
3. Valdemar Solok (KTK86) 194p – 1 sejr og 1 5. plads
4. Laurits Holm (KTK86) 187p – 1 5. plads og 1 8. plads
5. Albert Frydensberg (Ganløse Tri-Center) 182p – 1 8. plads og 1 10. plads

Den danske mester i kortdistancetriatlon 2019 er den atlet der scorer flest point i to af DM TRI seriens tre elitestævner. Ved pointlighed er finalestævnet i Fredericia afgørende.

Dermed er skal den danske mester sandsynligvis findes mellem Oscar Gladney, Nicklas Røssner og Valdemar Solok. Men også Emil Holm (Ganløse Tri-Center) er med i kampen efter en 3. plads i det første stævne i Herlev. Thor Bendix Madsen (KTK86) og Andreas Nørgaard (Århus 1900 Triathlon) er heller ikke helt ude efter en 4. plads i hhv. Herlev og Herning.

Nicklas Røssner bliver dansk mester med en sejr i Fredericia.
Oscar Gladney bliver dansk mester med en sejr eller med en 2. plads, hvis det vel at mærke ikke er Nicklas Røssner der vinder.
Og sådan kan vi blive ved med at opstille en masse scenarier, men vi må gå og vente med spænding på at få et svar indtil d. 7. september, hvor Fredericia Triathlon Team arranger det store finalestævne, hvor alle klasser skal afgøres i Age-Group, Aspiranter, Junior, U23, Elite kvinder og Elite herrer samt holdkonkurrencen i Elitefelterne og den helt store klubholdskonkurrence – Danmarks bedste triatlonklub 2019!

Se resultater fra Elite herrer her

Resultater fra Aspirant piger kan ses her
Resultater fra Aspirant drenge kan ses her

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Foto: Oliver Sahlberg

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.