Unik mulighed for triatlon i København

jul 2, 2021

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Foto: EuroGames

Triatlon Danmarks medlemmer har nu en enestående og unik mulighed for at være med til EuroGames 2021 Triathlon i København.

Vi kan helt eksklusivt tilbyde et yderst begrænset antal billetter til EuroGames 2021 Triathlon, der finder sted fredag den 20. august ved Amager Strandpark.

Distancen er den olympiske distance med 1500m svømning, 40km cykling og 10km løb og konkurrencen inddeles i samme kategorier som til Age Group-stævner.  Svømning foregår i lagunen, løberuten passerer toppen af ”bjerget” på CopenHill og cykling vil foregå på en rute ved Amager Strandpark.

Pris
Prisen for denne enestående mulighed for både at lave en triatlon ved Amager Strandpark og være med til at hylde mangfoldigheden er 120 euro pr. person (EGLSF-medlemmer 90 euro).

Tilmelding til EuroGames 2021 Triathlon
For at købe billet til denne enestående mulighed kræves det, at man enten er medlem af en triatlonklub under Triatlon Danmark, eller at man køber et Enkelt Persons Medlemskab via forbundet.

Man tilmelder sig via Sportstiming. Når de 60 billetter er reserveret lukkedes der for tilmeldingen, og alle tilmeldte får tilsendt et link til EuroGames med betalingsinformation.

Læs mere om EuroGames 2021 Triatlon HER.

#YouAreIncluded

 

Dommeruddannelse 2021

Dommeruddannelse 2021

Har du lyst til at være dommer til triatlonstævner? Så tilmeld dig Triatlon Danmarks dommeruddannelse den 8. august 2021. Læs mere ….

Verdens bedste søndagskontor

Verdens bedste søndagskontor

Jeg kalder pladsen bagpå for ”verdens bedste søndagskontor”, for man sidder fantastisk, har et suverænt overblik over atleterne, sådan beskriver Henrik Hansen det at sidde bag på motorcyklen som dommer til stævner i ind-og udland. Læs mere …

SE ANDRE NYHEDER