Udveksling med Det Dominikanske Triatlon Forbund

feb 26, 2020

Har du lyst til at åbne dit hjem for en ung triatlet i aldersgruppen 15- 20 år fra Den Dominikanske Republik i sommerferien? Vi søger triatlonfamilier, der har mod på og lyst til at vise, hvordan vi laver triatlon i Danmark, og tilbyde den unge noget sparring om træning, disciplin, udstyr og kostvaner, når man træner.

Triatlon Danmark er blevet kontaktet af Det Dominikanske Triatlon Forbund, som ønsker at styrke deres triatlonkultur og vise nogle af deres unge triatleter, hvordan den europæiske triatlonkultur fungerer. Og her er valget faldet på Danmark.

Vi forestiller os, at du og gerne flere i din familie selv er aktive triatleter i en klub og har plads til at have en ung dominikansk triatlet boende i en uges tid. At I tager den unge med til træningsaktiviteter i klubregi og giver ham/hende et indblik i den danske triatlonkultur.

Den unge triatlet fra Den Dominikanske Republik vil ankomme til Danmark i weekenden omkring den 26.-28. juni og vil deltage i Summer Campen på Hald Ege Efterskole ved Viborg. Summer Campen afholdes fra mandag d. 29. juni til fredag den 3. juli. Man skal derfor som værtsfamilie være klar på at kunne modtage den unge triatlet i op til to uger fordelt på et par dage forud for Summer Campen og så ca. en uge efter Campen. Endelige datoer for ankomst til og afrejse meldes ud i løbet af foråret.

Triatlon Danmark sørger for, at der er udstyr (cykel og våddragt) til den unge triatlet i det omfang, det er nødvendigt, mens man som værtsfamilie står for kost og logi.

Kontakt post@triatlon.dk, hvis du synes, det lyder spændende og er noget, du og din familie har tid og lyst til. Vi vil bestræbe os på at matche jeres ønsker til den gæstende triatlets alder og køn med de unge dominikanske triatleter, så alle kan få den bedst mulige oplevelse.

Vi håber meget, at det er noget, I har lyst til, og vi ser frem til at høre fra jer.

Testsamling i september 2021

Testsamling i september 2021

Lørdag blev der afholdt testsamling for ungdomstriatleterne. Testsamlingen blev afholdt i forbindelse med ungdomscampen på Glamsbjerg Idrætsefterskole…

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Igen i denne weekend viste de danske elitetriatleter, at de er med helt fremme i verdenseliten både på langdistance og på Sprint og i Mixed Relay. Det blev således til flere podieplaceringer…

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….