Udveksling med Det Dominikanske Triatlon Forbund

feb 26, 2020

Har du lyst til at åbne dit hjem for en ung triatlet i aldersgruppen 15- 20 år fra Den Dominikanske Republik i sommerferien? Vi søger triatlonfamilier, der har mod på og lyst til at vise, hvordan vi laver triatlon i Danmark, og tilbyde den unge noget sparring om træning, disciplin, udstyr og kostvaner, når man træner.

Triatlon Danmark er blevet kontaktet af Det Dominikanske Triatlon Forbund, som ønsker at styrke deres triatlonkultur og vise nogle af deres unge triatleter, hvordan den europæiske triatlonkultur fungerer. Og her er valget faldet på Danmark.

Vi forestiller os, at du og gerne flere i din familie selv er aktive triatleter i en klub og har plads til at have en ung dominikansk triatlet boende i en uges tid. At I tager den unge med til træningsaktiviteter i klubregi og giver ham/hende et indblik i den danske triatlonkultur.

Den unge triatlet fra Den Dominikanske Republik vil ankomme til Danmark i weekenden omkring den 26.-28. juni og vil deltage i Summer Campen på Hald Ege Efterskole ved Viborg. Summer Campen afholdes fra mandag d. 29. juni til fredag den 3. juli. Man skal derfor som værtsfamilie være klar på at kunne modtage den unge triatlet i op til to uger fordelt på et par dage forud for Summer Campen og så ca. en uge efter Campen. Endelige datoer for ankomst til og afrejse meldes ud i løbet af foråret.

Triatlon Danmark sørger for, at der er udstyr (cykel og våddragt) til den unge triatlet i det omfang, det er nødvendigt, mens man som værtsfamilie står for kost og logi.

Kontakt post@triatlon.dk, hvis du synes, det lyder spændende og er noget, du og din familie har tid og lyst til. Vi vil bestræbe os på at matche jeres ønsker til den gæstende triatlets alder og køn med de unge dominikanske triatleter, så alle kan få den bedst mulige oplevelse.

Vi håber meget, at det er noget, I har lyst til, og vi ser frem til at høre fra jer.

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.