Udtagelse til juniorverdensmesterskabet og ungdomseuropamesterskabet

aug 20, 2021

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Foto: Kenneth Hostrup Sahlberg, European Cup, Olszyn, Polen

Fra den 15. til den 17. oktober afholdes der juniorverdensmesterskaberne for U19 på Bermuda. Danmark har sikret sig en enkelt plads til dette mesterskab og følgende atlet er udtaget:

Junior dreng:

  • Oliver Sahlberg (KTK86)

Fra den 30. september til den 03. oktober afholdes der ungdomseuropamesterskaber for U18 udøvere (årg 2004-2006) i Alanya, Tyrkiet. Til dette mesterskab har Danmark fire pladser og følgende atleter er udtaget:

Junior piger:

  • Kajsa Sophie Grønberg Christensen (SHS Stevns TRI)
  • Celina Preusse Kaarup (Aarhus 1900 Triathlon)

Junior drenge:

  • Gustav Røn-Buskov (Aarhus 1900 Triathlon)
  • Joakim Schnack (SHS Stevns TRI)

Forbundet ønsker udøverne og deres trænere tillykke med udtagelsen. Er der spørgsmål eller kommentarer til udtagelserne kan Talentansvarlig, Marian Just Borsinski, kontaktes på.

 

 

Testsamling i september 2021

Testsamling i september 2021

Lørdag blev der afholdt testsamling for ungdomstriatleterne. Testsamlingen blev afholdt i forbindelse med ungdomscampen på Glamsbjerg Idrætsefterskole…

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Igen i denne weekend viste de danske elitetriatleter, at de er med helt fremme i verdenseliten både på langdistance og på Sprint og i Mixed Relay. Det blev således til flere podieplaceringer…

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

SE ANDRE NYHEDER