Udsættelse af Triatlon Danmarks udsatte generalforsamling

sep 11, 2020

Triatlon Danmark har nøje fulgt smitteudviklingen i Danmark. Med den foruroligende udvikling de sidste dage, og med ændringen til rød zone og nye begrænsede forsamlingsregler i Odense, finder bestyrelsen det mest ansvarligt endnu engang at udsætte vores generalforsamling, som skulle afholdes den 19. Sep. i OTKs lokaler.

Vi sætter sikkerhed foran alt andet, og håber på forståelse for den ulejlighed den yderligere udsættelse medfører.

Vi vil hurtigst muligt komme tilbage med ny tid og sted for afholdelse.

Med venlig hilsen

På bestyrelsens vegne

Mads Freund

Formand

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.