Triatlonweekend i Ganløse 18.-19. maj med DM Sprint og DM Hold

apr 12, 2019

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Der kan stilles hold med mange forskellige konstellationer!

I weekenden 18. og 19. maj har vi sammensat en fantastisk tri-weekend i smukke omgivelse og med garanti for sol omkring Bastrup sø.

Lørdag d. 18. maj er der DM Sprint afviklet traditionen tro som enkeltstart 750 – 23,2 – 5. Den ærligste form for triatlon – Det er dig mod de tre discipliner i triatlon – uden mulighed for at gemme dig eller få lidt læ på cyklen eller et par gode ben på svømningen.
DM Sprint triatlon indgår i DM TRI serien for Aspiranter og for Age-Group’ere. Læs mere om DM TRI serien her

Søndag d. 19. maj vil Ganløse Tri-Center igen at være vært for DM hold (vi havde også denne dobbelt weekend for 10 år siden).

Dermed er der mere at komme over broen for – for de Fynske og Jyske klubber.

Vi har i år lempet for restriktionerne for tilmelding af hold således at alle (undtagen eliten) kan sammensætte hold på kryds og tværs af klubber og køn – og på tværs af Enkelt Persons Medlemmer og klubmedlemmer.

Age Group-atleter på podiet ved VM Powerman i Zofingen

Age Group-atleter på podiet ved VM Powerman i Zofingen

Ved det netop overståede 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen var Danmark også repræsenteret blandt Age Group (AG)-atleterne og det med fine resultater til følge. læs mere…

Testsamling i september 2021

Testsamling i september 2021

Lørdag blev der afholdt testsamling for ungdomstriatleterne. Testsamlingen blev afholdt i forbindelse med ungdomscampen på Glamsbjerg Idrætsefterskole…