Triatlon Danmark søger landstræner med tiltrædelse pr. 1. august 2021

apr 24, 2021

Triatlon Danmark nuværende landstræner Rasmus Stubager har valgt at stoppe som landstræner og derfor søger vi en ny landstræner pr. 1. august 2021 til at varetage de opgaver, der vedrører de bedste danske triatleters virke i ind- og udland.

Som landstræner for Triatlon Danmark vil du have det overordnede ansvar for de allerbedste danske triatleter, der repræsenterer Danmark.

Det vil være dig, der er ansvarlig for at sætte landsholdet, som skal forfølge de resultatmålsætninger, vi, i samarbejde med Team Danmark, har sat. Resultatmålsætningerne inkluderer internationale mesterskaber og de internationale konkurrencer, der er en del af den fælles målsætning bl.a. Ironman Hawaii og Ironman 70.2 finalen.

Derudover vil du, i samarbejde med sportschefen, være ansvarlig for kvalifikation til de Olympiske Lege i Paris 2024 samt udarbejdelse og indfrielse af OL-resultatmålsætningen.

Som landstræner i Triatlon Danmark vil du både skulle rejse med triatleterne til internationale mesterskaber og kunne klare de mere administrative opgaver, som også er den del af jobbet som landstræner bl.a. løbende dialog og sparring med cheftrænerne i de tre regionale elitecentre.

Du skal derfor være god til at have mange bolde i luften på samme tid og kunne indgå i konstruktiv dialog med triatleter, deres trænere og andre personer tæt på triatleten. Og så skal du kunne tage de svære samtaler med triatleterne og meddele, hvis hun/han ikke er god nok til landsholdet.

Kvalifikationer vi gerne ser, du har:

– Erfaring med eliteidræt gerne udholdenhedsidrætter
– Erfaring med træning af eliteidrætsudøvere
– En idrætsfysiologisk uddannelse eller anden uddannelse der retter sig mod
eliteidræt – gerne udholdenhedsidræt

Det er ikke et krav, at du selv er tidligere elitetriatlet for at søge stillingen, men erfaring enten med elitetriatlon eller træning af eliteatleter (gerne i triatlon), vil blive vægtet højt.

Det er et krav, at du har kørekort, da du skal kunne komme rundt i landet og møde triatleterne og deres trænere.

Vi tilbyder:

– En unik mulighed for at være med til skabe resultater for Danmark og dansk triatlon
– Indflydelse på sammensætningen og udtagelsen af triatleter til landsholdene
– Indflydelse på hvordan fremtiden kommer til at se ud for dansk elitetriatlon
– En stor grad af selvstændighed i jobbet og mulighed for selv at planlægge ens
arbejdsdag

Arbejdsopgaver:

– Arrangere og afholde elitesamlinger
– Udtagelse af triatleter til landshold
– Følge med i landsholdstriatleternes træningsresultater
– Dialog og sparring med de regionale elitecentertrænere om træningen af landsholdstriatleterne samt afholdelse af   møder med cheftrænerne for elitecentrene hver 14. dag.
– Sparring og samarbejde med den talentansvarlige om kommende landsholdstriatleter
– Planlægning og rejseaktivitet i forbindelse med internationale mesterskaber og konkurrencer med dansk deltagelse herunder tilmelding af triatleter, hotelbooking, bestilling af flybilletter mm.
– Mødedeltagelse i forbundsregi f.eks. personalemøder 1 gang ugentlig
– Arbejdsgruppemøder i Team Danmark regi (disse varetages normalt af sportschefen, men du kan blive inviteret med   til enkelte møder, hvor din kompetence og indsigt er nødvendig)
– Sikre at landsholdstriatleterne kender og følger de gældende retningslinjer for sund trivsel, antidoping og Out in the Open
– Sikre at eliteidrætten og elitetriatleterne bliver udviklet på en social og samfundsmæssig ansvarlig måde
– Resultatformidling af landsholdsatleters aktiviteter i ind- og udland til Triatlon Danmark medlemmer og følgere
– Sæsonplanlægning og evaluering af samme for landsholdstriatleter.

Arbejdstid
Stillingen er en halvtidsstilling med anslået 850 timer årligt. Det må dog forventes, at der vil være uger, hvor arbejdstiden vil overstige det gennemsnitlige timetal på 18 timer, samt aften og weekendarbejde. Det er derfor vigtigt, at du brænder for triatlon og udvikling af elitetriatleter i Danmark, hvis du søger stillingen.

Løn
Årligt bruttoløn er 250.000kr. (inkl. 10 % obligatorisk pensionsopsparing).

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist pr. mail er 25. maj på morten.fenger@triatlon.dk.
Har du spørgsmål eller ønsker du noget uddybet, så kontakt direktør og sportschef i Triatlon Danmark Morten Fenger på morten.fenger@triatlon.dk eller m: 21 90 06 00.

Ansættelsessamtaler bliver som udgangspunkt afholdt i uge 24 med ansættelse pr. 1. august.

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

Kunne du tænke dig en weekend sammen med 99 andre ungdomstriatleter? Så er Triatlon Danmarks Ungdomscamp lige noget for dig. Læs mere …

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …