Triatlon Danmark indgår samarbejde med Fusion

feb 6, 2020

Triatlon Danmark har indgået officielt partnerskab med FUSION, der således bliver High Performance Clothing partner for forbundets atleter.

I Triatlon Danmark lancerede vi i 2019 en ambitiøs grøn strategi, der bygger på respekt for natur, miljø og klima. Set i det lys er det et helt naturligt og oplagt skridt at indlede et samarbejde med danske FUSION. Udover at kvaliteten af FUSIONs tøj er indiskutabel og gør, at vores atleter kan præstere optimalt uanset forhold, så betyder deres produktionsmetoder og tilgængelighed, at der kun produceres det tøj, der er behov for nu og her, siger Morten Fenger, direktør i Triatlon Danmark, og fortsætter:

Dermed undgår vi overproduktion, og at der bliver produceret en masse varer, som aldrig bliver brugt. Det giver samtidigt atleterne mulighed for altid at vælge de mest opdaterede produkter.

Netop indsatsen mod overforbrug og langvarig holdbarhed på de ting, vi omgiver os med, er to meget vigtige skridt i at arbejde med bæredygtighed.

Hos FUSION er glæden over det nye samarbejde gengældt:

Vi er oprigtigt glade for at kunne samarbejde med Triatlon Danmark om at supportere danske atleter med tøj, der gør dem bedre, uanset hvilke forhold de måtte komme ud for. FUSION udvikler produkter sammen med nogle af verdens bedste atleter, og de samme produkter vil blive tilbudt AG atleterne uden ændringer.”


Konkret om aftalen

Den nye samarbejdsaftale betyder, at FUSIONs nationaldragter bliver tilgængelige for alle, og at andre FUSION-produkter påføres Triatlon Danmark logoer.

Læs mere om nationaltøj, rabatkode og vilkår her.

NB: Har du en landsholdsdragt fra tidligere år, eks. Champion System eller Newline er disse fortsat gyldige.

Beretninger fra Jels Triatlon

Beretninger fra Jels Triatlon

Det er oftest atleternes bedrifter vi beretter om fra diverse stævner og events, men der er én gruppe af personer, som vi sjældent hører om og derfor ikke altid for nævnt og takket for det store stykke arbejde, de gør for at sikre, at alt er i orden til stævnerne, og det er alle de mange frivillige, dommerne og de Teknisk Delegerede som altid stiller op – selv når vejrguderne ikke ligefrem er med dem. Læs mere …

Lars Lindstrøm: Ny landstræner for Triatlon Danmark

Lars Lindstrøm: Ny landstræner for Triatlon Danmark

Lars Lindstrøm er Triatlon Danmarks nye landstræner pr. 1 august. Lars Lindstrøm er tidligere landstræner og sportschef i Dansk Orienterings-Forbund samt landstræner for Dansk Atletik og projektleder for Endurance Denmark. Læs mere …

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

Kunne du tænke dig en weekend sammen med 99 andre ungdomstriatleter? Så er Triatlon Danmarks Ungdomscamp lige noget for dig. Læs mere …