Tri på Broen sprint triatlon søndag 29. september

jul 9, 2019

Ganløse Tri-Center, der er i mange år har stået bag DM sprint – Tri på Tyren, har sammen med Fjordforbindelsen Frederikssund arrangeret et sprint triatlon over og under Kronprinsesse Marys Bro søndag den 29. september – Tri på Broen.

Arrangement bliver den absolut sidste chance for en gå/løbetur over broen, inden den åbner for trafik mandag den 30. september.

Det bliver en unik mulighed for at prøve triatlon på en lukket bane både under og over Kronprinsesse Marys Bro. Distancen er en såkaldt sprintdistance, som er på 750 m svøm i Roskilde Fjord, 20 km cykling på helt ny asfalt og 5 km løb.

Læs pressemeddelelsen fra Ganløse Tri-Center her

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)
TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

Kunne du tænke dig en weekend sammen med 99 andre ungdomstriatleter? Så er Triatlon Danmarks Ungdomscamp lige noget for dig. Læs mere …

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …