Trafik officials – bliver sværere at få fat på

feb 23, 2018

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Trafik officials er særdeles vigtige for en god stævneafvikling. Foto: DTriF

Triatleter elsker alle at komme ud til velorganiserede stævner, hvor der er styr på ruter, forplejning og ikke mindst sikkerheden. Trafik Officials er i den forbindelse en særdeles vigtig funktion at få dækket og i 2018 sker der nogle ændringer, som medfører at disse frivillige bliver særdeles eftertragtede.

Bekendtgørelsen, som styrer trafik officials forventes ændret per 1. april, med en klar liberalisering til følge. Kort fortalt får flere aktører adgang til at benytte trafik officials og dette forventer Dansk Triatlon Forbunds vil medføre at der i 2018 vil blive et vakuum.

Den klare opfordring til alle klubber og stævnearrangører i Danmark – er at få uddannet så mange trafik officials, som muligt – allerede i foråret 2018.

Der er i kommende måneder 3 muligheder for at tilmelde sig trafikofficialkurser;

Vejle
Fredag d. 9. marts fra. Kl. 19.00—22.00
Lørdag d. 10. marts fra kl. 09.00—15.00

FÅ PLADSER tilbage så tilmelding haster.

Odense – Stjerneskibet
Fredag d. 6. april fra. Kl. 19.00—22.00
Lørdag d. 7. april fra kl. 09.00—15.00

Farum Arena
Fredag d. 13. april fra. Kl. 19.00—22.00
Lørdag d. 14. april fra kl. 09.00—15.00

Økonomi
Kurserne har forskellig pris – men dette er baseret på budgetteret deltagerantal. Fyldes kurserne op, så falder prisen og der udstedes en lavere regning eller gives en rabat.

Husk at kommunerne normalt refunderer 60-80 procent af beløbet.
VIGTIGT
Alle skal have gyldigt Førstehjælpsbevis (maks. 3 år gammelt) inden Trafik Official kort kan udstedes.
Det anbefales derfor at man tager førstehjælpsbeviset forud for trafikofficialkurset. Også her refunderer kommunerne ofte deltagergebyret delvist.

Link til Røde Kors kurser her – Vi anbefaler det, som også gælder til kørekort, da minimumskravet til trafikofficial er et 6 timers kursus.

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.