Trafik officials – bliver sværere at få fat på

feb 23, 2018

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Trafik officials er særdeles vigtige for en god stævneafvikling. Foto: DTriF

Triatleter elsker alle at komme ud til velorganiserede stævner, hvor der er styr på ruter, forplejning og ikke mindst sikkerheden. Trafik Officials er i den forbindelse en særdeles vigtig funktion at få dækket og i 2018 sker der nogle ændringer, som medfører at disse frivillige bliver særdeles eftertragtede.

Bekendtgørelsen, som styrer trafik officials forventes ændret per 1. april, med en klar liberalisering til følge. Kort fortalt får flere aktører adgang til at benytte trafik officials og dette forventer Dansk Triatlon Forbunds vil medføre at der i 2018 vil blive et vakuum.

Den klare opfordring til alle klubber og stævnearrangører i Danmark – er at få uddannet så mange trafik officials, som muligt – allerede i foråret 2018.

Der er i kommende måneder 3 muligheder for at tilmelde sig trafikofficialkurser;

Vejle
Fredag d. 9. marts fra. Kl. 19.00—22.00
Lørdag d. 10. marts fra kl. 09.00—15.00

FÅ PLADSER tilbage så tilmelding haster.

Odense – Stjerneskibet
Fredag d. 6. april fra. Kl. 19.00—22.00
Lørdag d. 7. april fra kl. 09.00—15.00

Farum Arena
Fredag d. 13. april fra. Kl. 19.00—22.00
Lørdag d. 14. april fra kl. 09.00—15.00

Økonomi
Kurserne har forskellig pris – men dette er baseret på budgetteret deltagerantal. Fyldes kurserne op, så falder prisen og der udstedes en lavere regning eller gives en rabat.

Husk at kommunerne normalt refunderer 60-80 procent af beløbet.
VIGTIGT
Alle skal have gyldigt Førstehjælpsbevis (maks. 3 år gammelt) inden Trafik Official kort kan udstedes.
Det anbefales derfor at man tager førstehjælpsbeviset forud for trafikofficialkurset. Også her refunderer kommunerne ofte deltagergebyret delvist.

Link til Røde Kors kurser her – Vi anbefaler det, som også gælder til kørekort, da minimumskravet til trafikofficial er et 6 timers kursus.

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

Testsamling i september 2021

Testsamling i september 2021

Lørdag blev der afholdt testsamling for ungdomstriatleterne. Testsamlingen blev afholdt i forbindelse med ungdomscampen på Glamsbjerg Idrætsefterskole…

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Igen i denne weekend viste de danske elitetriatleter, at de er med helt fremme i verdenseliten både på langdistance og på Sprint og i Mixed Relay. Det blev således til flere podieplaceringer…

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….