Tilmeld dig Summer Camp 2019 for alle unge

jun 4, 2019

Tag med på camp med en masse andre unge, der elsker triatlon, ungdomslandstræner Rasmus Stubager og landets dygtigste ungdomstrænere.

Er du mellem 12 og 20 år, vil du blive bedre til triatlon, og har du lyst til at møde nye venner og have det sjovt, så tilmeld dig Triatlon Summer Camp 2019 fra den 1.-5. juli på Glamsdalens Idrætsefterskole på Fyn.

Her får du mulighed for at træne en masse triatlon i et niveau, der passer til netop dig, sammen med andre unge, der kan lide at dyrke triatlon.

Træningen varetages af ungdomslandstræner Rasmus Stubager, der sammen med et hold af dygtige ungdomstrænere fra landets ungdomsafdelinger vil tilrettelægge træning og aktiviteter.

Fællesskabet betyder meget, så på campen vil der udover en masse fokuseret og tilpasset træning også blive lagt stor vægt på det sociale. Du skal bo på værelse sammen med tre andre campdeltagere i skolens elevhuse, og om aftenen vil der være fælles aktiviteter som fx hygge om lejrbålet eller beach volley.

Vil du gerne med på campen, men mangler dit eget udstyr, er der mulighed for at låne.
Du får tøjpakke med T-shirt og trøje, som du kan beholde.

Vi glæder os til en super sjov og god ungdomscamp – og vi håber, at du har lyst til at være med!

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Praktisk information

Hvornår: Mandag den 1. juli til fredag den 5. juli 2019

Hvor: Glamsdalens Idrætsefterskole, Langbygårdsvej 14, 5620 Glamsbjerg

Pris: 2.500 kr. inkl. træning, kost, logi og tøjpakke

Tilmelding: Tryk HER  (deadline 16. juni)

For yderligere information kontakt:
Louise Rohr
louise.rohr@triatlon.dk
mobil: 26715073

Følg Triatlon Summer Camp på Instagram og Facebook 

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)
Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.