Team Age Group Denmark 2019

dec 21, 2018

343 danske AG-triatleter har i 2018 klaret kvalifikationskravet til Team Age Group Denmark

Tri Team DK gennemgår et mindre navneskifte og vil i fremtiden hedde Team Age Group Denmark – det hold som forsvarer de danske farver til internationale mesterskaber.

De danske Age Group triatleter har igen i 2018 markeret sig flot i det internationale triatlonlandskab – således har der været danskere i aktion over det meste af verden og i mange forskellige discipliner – Alt fra vintertriatlon i Rumænien til Sprinttriatlon på Gold Coast.

Det helt store højdepunkt i 2018 har selvfølgelig været VM Multisportsfestival 2018 på hjemmebanen på Fyn, men de danske atleter har også været meget synlige andre steder som for eksempel til EM mellemdistance duatlon i vejle samt til den lange Duatlon i Zofingen.

Netop VM på Fyn er nok også årsagen til at vi i 2019 har en bruttotrup til Team Age Group Denmark på hele 343 danske Age Group Triatleter, der har kvalificeret sig til truppen enten via resultater opnået til DM-stævner eller til internationale mesterskaber.

Kigger man på de individuelle præstationer har Danmark hentet 38 førstepladser igennem året til de kvalificerende internationale stævner og 93 podieplaceringer.

De mest aktive triatleter har igennem hele året været Flemming G. Jensen (TriNord) der har klaret kvalifikationskravet hele 8 gange, mens det for kvindernes vedkommende er Bonnie Ridderberg (Tri4) der har honoreret kravene 7 gange – begge atleter har både kørt nationalt, men også i internationalt regi.

På klubniveau er det hjemmebaneklubben fra Odense, der har flest atleter kvalificeret. Odense Triatlon Klub har hele 28 atleter med på listen for 2019, herefter kommer KTK86 og Tri Club Denmark med hver 16 kvalificerede atleter stærkt forfulgt af Hareskovens Triatlonklub og Silkeborg Motion og Tri med henholdsvis 15 og 14 kvalificerede atleter.

Du kan læse meget mere om Team Age Group Denmark HER.
Du kan se den internationale stævnekalender for 2019 inkl. tilmeldingslink HER
Og se hele listen med alle kvalificerede atleter HER

Har du ikke kvalificeret dig så kontakt DTriF – har vi plads til mesterskabet vil vi selvfølgelig gerne have flere atleter med.

Stort tillykke til alle de kvalificerede atleter – vi håber at se rigtig mange af Jer i de rød-hvide farver i 2019

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)
Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.