Team Age Group Denmark 2019

dec 21, 2018

343 danske AG-triatleter har i 2018 klaret kvalifikationskravet til Team Age Group Denmark

Tri Team DK gennemgår et mindre navneskifte og vil i fremtiden hedde Team Age Group Denmark – det hold som forsvarer de danske farver til internationale mesterskaber.

De danske Age Group triatleter har igen i 2018 markeret sig flot i det internationale triatlonlandskab – således har der været danskere i aktion over det meste af verden og i mange forskellige discipliner – Alt fra vintertriatlon i Rumænien til Sprinttriatlon på Gold Coast.

Det helt store højdepunkt i 2018 har selvfølgelig været VM Multisportsfestival 2018 på hjemmebanen på Fyn, men de danske atleter har også været meget synlige andre steder som for eksempel til EM mellemdistance duatlon i vejle samt til den lange Duatlon i Zofingen.

Netop VM på Fyn er nok også årsagen til at vi i 2019 har en bruttotrup til Team Age Group Denmark på hele 343 danske Age Group Triatleter, der har kvalificeret sig til truppen enten via resultater opnået til DM-stævner eller til internationale mesterskaber.

Kigger man på de individuelle præstationer har Danmark hentet 38 førstepladser igennem året til de kvalificerende internationale stævner og 93 podieplaceringer.

De mest aktive triatleter har igennem hele året været Flemming G. Jensen (TriNord) der har klaret kvalifikationskravet hele 8 gange, mens det for kvindernes vedkommende er Bonnie Ridderberg (Tri4) der har honoreret kravene 7 gange – begge atleter har både kørt nationalt, men også i internationalt regi.

På klubniveau er det hjemmebaneklubben fra Odense, der har flest atleter kvalificeret. Odense Triatlon Klub har hele 28 atleter med på listen for 2019, herefter kommer KTK86 og Tri Club Denmark med hver 16 kvalificerede atleter stærkt forfulgt af Hareskovens Triatlonklub og Silkeborg Motion og Tri med henholdsvis 15 og 14 kvalificerede atleter.

Du kan læse meget mere om Team Age Group Denmark HER.
Du kan se den internationale stævnekalender for 2019 inkl. tilmeldingslink HER
Og se hele listen med alle kvalificerede atleter HER

Har du ikke kvalificeret dig så kontakt DTriF – har vi plads til mesterskabet vil vi selvfølgelig gerne have flere atleter med.

Stort tillykke til alle de kvalificerede atleter – vi håber at se rigtig mange af Jer i de rød-hvide farver i 2019

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)
TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

Kunne du tænke dig en weekend sammen med 99 andre ungdomstriatleter? Så er Triatlon Danmarks Ungdomscamp lige noget for dig. Læs mere …

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …