Tag med Tri-Team.dk på tur

feb 21, 2017

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Der er godt nyt til rejselystne triatleter for samarbejdspartner Tri2Travel har lavet en attraktiv rejsepakke der går til ITUs Grand Final i Rotterdam til efteråret. 

Pakken henvender sig til de nuværende og kommende medlemmer af det nationale triatlonfællesskab Tri-Team.dk (tidligere kendt som agegroup-landsholdet). Og der er unden tvivl masser af oplevelser indbygget i en deltagelse i ITU-finalen.
Der er mulighed for at køre selv eller for  samkørsel i mindre busser.
Læs mere på linket her og/eller kontakt Tri2Travel direkte via email, mm.tri2travel@gmail.com
eller telefon +45 61406204. Du finder yderligere oplysninger på ovenstående link.

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.