Tag med Tri-Team.dk på tur

feb 21, 2017

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Der er godt nyt til rejselystne triatleter for samarbejdspartner Tri2Travel har lavet en attraktiv rejsepakke der går til ITUs Grand Final i Rotterdam til efteråret. 

Pakken henvender sig til de nuværende og kommende medlemmer af det nationale triatlonfællesskab Tri-Team.dk (tidligere kendt som agegroup-landsholdet). Og der er unden tvivl masser af oplevelser indbygget i en deltagelse i ITU-finalen.
Der er mulighed for at køre selv eller for  samkørsel i mindre busser.
Læs mere på linket her og/eller kontakt Tri2Travel direkte via email, mm.tri2travel@gmail.com
eller telefon +45 61406204. Du finder yderligere oplysninger på ovenstående link.

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Igen i denne weekend viste de danske elitetriatleter, at de er med helt fremme i verdenseliten både på langdistance og på Sprint og i Mixed Relay. Det blev således til flere podieplaceringer…

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.