Svømmetræneruddannelse

apr 26, 2018

Skal din klub have svømmetrænere på kursus?

Som et led i Dansk Triatlon Forbunds Træner 2 uddannelse er der en hel weekend, der er dedikeret til undervisning og uddannelse i svømmedisciplinen med særlig fokus på triatlon.
Der vil være både teori og praksis i open water og bassinsvømning.

Har din klub trænere, der kun underviser i svømning og trænger til ny viden og inspiration, så klik her for tilmelding og praktisk information.

TILMELDINGSLINK

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)
TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

Kunne du tænke dig en weekend sammen med 99 andre ungdomstriatleter? Så er Triatlon Danmarks Ungdomscamp lige noget for dig. Læs mere …

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …