Svendsen og Bystrup vinder igen VM bronze i duatlon

sep 5, 2016

Susanne Svendsen og Søren Bystrup vandt søndag VM-bronze i langdistanceduatlon i Zofingen, Schweiz. Dermed føjer de begge endnu en international mesterskabsmedalje til den i forvejen pæne samling.

De to Århus-duatleter har en hel del til fælles. De er begge fra Århus 1900 Triathlon Klub. De forsvarede begge to sidste års VM-bronzemedalje. Og de kom begge to ind til racet uden de allerbedste forberedelser da længere varende skader har drillet i de sidste måneder. På trods af det lykkedes det alligevel at komme på podiet!

Svendsen slutter i øvrigt sæsonen med en klar førsteplads på verdensranglisten. Det er første gang, at en dansker slutter øverst!

De danske Age-Group duatleter vandt 6 VM guld! 
Udover elite VM blev der også afholdt VM for Age-Group og her tog danskerne virkelig for sig af medaljerne. Især guldmedaljerne, hvor det blev til intet mindre end 6 styks!!

Kvinder 40-44: Guld til Melina Olsen. Sølv til Pia Nielsen
Kvinder 45-49: Guld til Anette Corydon
Mænd 45-49: Guld til Steen Jespersen. Nr. 8 Poul Thomsen
Mænd 50-54: Guld til Jens Oluf Eriksen
Kvinder 55-59: Guld til Kirsten Mørch
Mænd 70-74: Guld til Jørgen Ladegaard

Foto: Jasper Nielsen

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Der løbes koncentreret ud af skiftezonen. Foto: Fotografen

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

TRIATLON 2021 UNGDOMSCAMP

Kunne du tænke dig en weekend sammen med 99 andre ungdomstriatleter? Så er Triatlon Danmarks Ungdomscamp lige noget for dig. Læs mere …

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …