Svendsen og Bystrup vinder igen VM bronze i duatlon

sep 5, 2016

Susanne Svendsen og Søren Bystrup vandt søndag VM-bronze i langdistanceduatlon i Zofingen, Schweiz. Dermed føjer de begge endnu en international mesterskabsmedalje til den i forvejen pæne samling.

De to Århus-duatleter har en hel del til fælles. De er begge fra Århus 1900 Triathlon Klub. De forsvarede begge to sidste års VM-bronzemedalje. Og de kom begge to ind til racet uden de allerbedste forberedelser da længere varende skader har drillet i de sidste måneder. På trods af det lykkedes det alligevel at komme på podiet!

Svendsen slutter i øvrigt sæsonen med en klar førsteplads på verdensranglisten. Det er første gang, at en dansker slutter øverst!

De danske Age-Group duatleter vandt 6 VM guld! 
Udover elite VM blev der også afholdt VM for Age-Group og her tog danskerne virkelig for sig af medaljerne. Især guldmedaljerne, hvor det blev til intet mindre end 6 styks!!

Kvinder 40-44: Guld til Melina Olsen. Sølv til Pia Nielsen
Kvinder 45-49: Guld til Anette Corydon
Mænd 45-49: Guld til Steen Jespersen. Nr. 8 Poul Thomsen
Mænd 50-54: Guld til Jens Oluf Eriksen
Kvinder 55-59: Guld til Kirsten Mørch
Mænd 70-74: Guld til Jørgen Ladegaard

Foto: Jasper Nielsen

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Der løbes koncentreret ud af skiftezonen. Foto: Fotografen

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.