Summer Camp 2021 tilmelding åbner 17 april

apr 12, 2021

Kære ungdomstriatleter

Den. 17. april åbner tilmeldingen til Sommer Camp 2021. Så kan du tænke dig en aktiv ferie med den sport du elsker, så er Sommer Camp 2021 noget for dig!

Til Sommer Campen vil der være masser af træning og andre sjove aktiviteter, tid til fordybelse, socialt samvær med andre, der også er vilde med triatlon, dygtige trænere, tid til fællesskab, mulighed for at få nye venskaber, og som afslutning på campen afholdes en Mixed Relay-konkurrence.

Træningen til Sommer Campen er niveauinddelt, så alle vil opleve at få træning og udfordringer, der passer ens niveau. Derudover er fællesskabet og det sociale samwvær noget som vægtet højt på Sommer Campen. Så der vil, ligesom tidligere år, også vil der være forskellige sociale aktiviteter i løbet af dagene.

Så har du lyst til en superfed og sjov uge sammen med andre unge triatleter, så er det nu du skal tilmelde dig, og få en af de 40 deltager pladser.

Praktisk info

Hvor:
Hald Ege efterskole
Videbechs Alle 137,
8800 Viborg

Hvornår:
28. juni til 2 juli. 2021

Pris:
2500 kr.

Tilmelding
Du kan til melde dig Sommer Camp 2021 her via KlubModul. Sidste frist for tilmelding er d. 30. maj.
Spørgsmål kan sendes til louise.rohr@triatlon.dk.


Indkvartering
Du vil blive indkvarteret på fire personer værelser opdelt efter køn og alder.

COVID-19
Selve afholdelse af Sommer Campen afhænger helt og holdent af de retningslinjer som myndighederne udstikker på tidspunktet for afholdelsen. Vi arbejder efter et scenarie, hvor der gives tilladelse til, at man må samles 50 personer, og at 40 pladser reserveres til deltagere og ti til trænere og ledere. Ud over et forsamlingsforbud på min. 50 personer skal det også give mening at holde campen. Det vil sige, at vi skal kunne omgås hinanden, cykle i grupper, sidde sammen om bålet og alt det andet, der hører en god Sommer Camp til. Vi krydser fingre for, at det bliver muligt.

På grund af disse forbehold, vil man få 100% af deltagergebyret tilbage ved en eventuel aflysning. Senest 14 dage før den planlagte afholdelse vil den endelige beslutning om afholdelse blive taget. Alle deltagere vil få direkte besked ved evt. aflysning.

Age Group-atleter på podiet ved VM Powerman i Zofingen

Age Group-atleter på podiet ved VM Powerman i Zofingen

Ved det netop overståede 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen var Danmark også repræsenteret blandt Age Group (AG)-atleterne og det med fine resultater til følge. læs mere…

Testsamling i september 2021

Testsamling i september 2021

Lørdag blev der afholdt testsamling for ungdomstriatleterne. Testsamlingen blev afholdt i forbindelse med ungdomscampen på Glamsbjerg Idrætsefterskole…