Stor triathlon weekend i Fredericia i vente

aug 26, 2016

Der er debut i Danmark for draft-triatlon for age-groupere den 27. august i Fredericia. Vi har i videoen herunder spurgt  Rasmus Henning om gode råd i forhold til drafting og om hvad der gør løbene anderledes. Men der sker også meget andet inden for triatlon i weekenden i Fredericia.

 

Ud over Draft-tri-debuten, der er en del af DM Tri-serien indeholder weekenden også Motions-tri på distancen 400 svømning, 20 cykling og 5 løb. Det foregår lørdag den 27. og du kan forsat nå at tilmelde dig helt op til starten – hvis du vil være med så Klik her for yderligere info.

Er du mere til at kigge på så mød op senere lørdag. Her er der officielt ETU Nordic Championship på sprint-distancen 750, 20, 5. Her kan du se eliten fyre den af. Blandt andre kommer Danmarks OL-deltager Andreas Schilling til start. Kvinderne starter 15.30 mændene kl. 17.00 Læs mere her

Derudover er der søndag den 28. august triatlon på OL distancen 1500, 40, 10. Der er flere løb på distancen – således kæmpes der om DM, NM for age-groupere og om points til DM-triserien. Første start søndag er kl. 11.00. Læs mere her

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)
Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.