Spitzeklasse af Kristian Høgenhaug til Ironman European Championship Frankfurt

aug 16, 2021

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Efter en regulær magtdemonstration på cyklen, der bragte Kristian Høgenhaug helt i front af konkurrencen, så det længe ud til, at det skulle ende i den helt store triumf ved Ironman Frankfurt, der blev kørt søndag.

Kristian Høgenhaug blev således først hentet med ca. 3km til mål af Patrik Nilsson (Sverige). På trods af overhalingen kæmpede Kristian videre og sluttede med flot 2.plads.

Med det flotte resultat viser Kristian Høgenhaug at han er en, man både kan og skal regne med, når der senere på året bliver kørt Ironman Hawaii.   

Hør Kristian sætte ord på det flotte resultat i TriOraklets podcast, der er optaget umiddelbart efter det flotte resultat i Frankfurt.

Testsamling i september 2021

Testsamling i september 2021

Lørdag blev der afholdt testsamling for ungdomstriatleterne. Testsamlingen blev afholdt i forbindelse med ungdomscampen på Glamsbjerg Idrætsefterskole…

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Igen i denne weekend viste de danske elitetriatleter, at de er med helt fremme i verdenseliten både på langdistance og på Sprint og i Mixed Relay. Det blev således til flere podieplaceringer…

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

SE ANDRE NYHEDER