Søren Bystrup vinder Powerman Østrig

aug 20, 2018

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Pressemeddelelse fra Søren Bystrup

Duatleten Søren Bystrup Jacobsen løb først over målstregen til Powerman Østrig i den solbeskinnede by Weyer søndag den 19. august efter at have ført løbet fra start til slut. Konkurrencen i Weyer skulle bruges som formtest til det forestående VM i Schweiz den 2. september, som også bliver Bystrups afslutning på en flot karriere indenfor duatlon.

Allerede efter 5 km satte Bystrup feltet som blandt andre talte den dobbelte verdensmester franskmanden Gaël Le Bellec. På cyklen øgede han tempoet støt og fik så stort et forspring, at 2. løbetur kunne tilbagelægges i et kontrolleret tempo. Bystrup nåede i mål ca. 2,5 min før Le Bellec, der placerede sig på en andenplads.

Bystrup siger ”Det var en overraskende god formtest, der viser at jeg er så klar til VM som jeg kan blive. Herudover betyder det meget for mig at vinde det samme løb igen som for alvor satte gang i min karriere. Det er en cirkel, der er sluttet på den måde”.
Det er anden gang i karrieren, at Bystrup vinder Powerman Østrig. I 2013 skabte Bystrup sensation ved at besejre duatlons svar på Lance Armstrong den fire-dobbelte verdensmester, 6-dobbelte vinder af Powerman Østrig og indtil da nærmest uovervindelige belgier Joerie Vansteelant.

For flere oplysninger om Powerman Østrig klik her

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Igen i denne weekend viste de danske elitetriatleter, at de er med helt fremme i verdenseliten både på langdistance og på Sprint og i Mixed Relay. Det blev således til flere podieplaceringer…

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.