Sif Madsen kører Ungdoms OL mixed relay på Europas hold 1

okt 11, 2018

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Sif Bendix Madsen (KTK86) under Ungdoms OL’s individuelle konkurrence. Foto: Wagner Araujo/ITU Media

Mixed relay konkurrencen er den sidste triatlondisciplin på Ungoms OL’s program. Sif Bendix Madsen (KTK86) kvalificerede sig på baggrund af den individuelle sølvmedalje til Europas hold 1.

De 16 hold er sat sammen kontinentsvis med 6 hold fra Europa, 5 hold fra Amerika, 2 hold fra Asien, 1 hold fra Oceanien, 1 hold fra Afrika og 1 verdenshold.
Da hver nation maksimalt har 1 dreng og 1 pige med til triatlonkonkurrencerne til Ungdoms OL, er der ikke mulighed for at lave rene nationshold, og så laves holdsammensætningen på denne utraditionelle måde ligesom det også gøres ved en lang række andre konkurrencer til Ungdoms OL.

De enkelte hold er sat sammen på baggrund af resultaterne fra de individuelle konkurrencer. Så de 2 bedste piger og de 2 bedste drenge fra de individuelle konkurrencer er på kontinentets hold 1, nr. 3+4 er på kontinentets hold 2 osv.

Europa hold 1, Europa hold 2, Europa Hold 3 og Amerika hold 1 ser umiddelbart ud til at være de hold der kommer til at kæmpe om medaljerne når starten går kl. 16.00 dansk tid.

Sifs hold består af:
Sif Bendix Madsen, Danmark
Alessio Crociani, Italien
Anja Weber, Schweiz
Alexandre Montez, Portugal

 

Det er ikke til at sige om racet bliver vist via livestreaming. Men hvis det gør kan det ses her

Ellers kan det anbefales at følge med på ITU’s livekanal på Twitter: TriathlonLIVE her

Læs ITU’s optakt til mixed realy konkurrencen her

Held og lykke til Sif!

Testsamling i september 2021

Testsamling i september 2021

Lørdag blev der afholdt testsamling for ungdomstriatleterne. Testsamlingen blev afholdt i forbindelse med ungdomscampen på Glamsbjerg Idrætsefterskole…

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Igen i denne weekend viste de danske elitetriatleter, at de er med helt fremme i verdenseliten både på langdistance og på Sprint og i Mixed Relay. Det blev således til flere podieplaceringer…

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….