Sif Madsen kører Ungdoms OL mixed relay på Europas hold 1

okt 11, 2018

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Sif Bendix Madsen (KTK86) under Ungdoms OL’s individuelle konkurrence. Foto: Wagner Araujo/ITU Media

Mixed relay konkurrencen er den sidste triatlondisciplin på Ungoms OL’s program. Sif Bendix Madsen (KTK86) kvalificerede sig på baggrund af den individuelle sølvmedalje til Europas hold 1.

De 16 hold er sat sammen kontinentsvis med 6 hold fra Europa, 5 hold fra Amerika, 2 hold fra Asien, 1 hold fra Oceanien, 1 hold fra Afrika og 1 verdenshold.
Da hver nation maksimalt har 1 dreng og 1 pige med til triatlonkonkurrencerne til Ungdoms OL, er der ikke mulighed for at lave rene nationshold, og så laves holdsammensætningen på denne utraditionelle måde ligesom det også gøres ved en lang række andre konkurrencer til Ungdoms OL.

De enkelte hold er sat sammen på baggrund af resultaterne fra de individuelle konkurrencer. Så de 2 bedste piger og de 2 bedste drenge fra de individuelle konkurrencer er på kontinentets hold 1, nr. 3+4 er på kontinentets hold 2 osv.

Europa hold 1, Europa hold 2, Europa Hold 3 og Amerika hold 1 ser umiddelbart ud til at være de hold der kommer til at kæmpe om medaljerne når starten går kl. 16.00 dansk tid.

Sifs hold består af:
Sif Bendix Madsen, Danmark
Alessio Crociani, Italien
Anja Weber, Schweiz
Alexandre Montez, Portugal

 

Det er ikke til at sige om racet bliver vist via livestreaming. Men hvis det gør kan det ses her

Ellers kan det anbefales at følge med på ITU’s livekanal på Twitter: TriathlonLIVE her

Læs ITU’s optakt til mixed realy konkurrencen her

Held og lykke til Sif!

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.