Tredje afdeling af DM-tri-serien ligger i xxx.

For 6. år i træk byder Fredericia Triathlon Team velkommen til DM stævne i Triathlon. I weekenden den 27. og 28. afholdes hele fem events.

Info til atleter

Find alle praktiske informationer om stævnet

Tilmeld

Se priser og tilmeld dig

Programmet

Se den fulde tidsplan

Præmier

Se præmier

Sponsorer

Kategorier og distancer

Age Group

Distancerne for Age Group draft deltagere er 750m svømning, 20km cykling og 5km løb. Alle atleter i alderen 18-99år kan deltage, og der er mulighed for at vinde præmier i de respektive grupper. Age Group er inddelt således: 18-39 år, 40-44 år, 45-49 år, 50-54 år osv. Age Group non draft 1500 m. svøm – 40 km. cykling – 10 km. løb. Age Group kort non draft 375 m. svøm – 20 km. cykling – 5 km. løb

Aspiranter

Aspiranter er stævnet for de 12-17 årige, som kæmper på den halve distance. Aspiranter svømmer således 375m, cykler 10km og løber 2,5km som afslutning af stævnet. Aspirantklassen konkurrere i et stævne, hvor drafting er tilladt, hvilket er med til at højne det tekniske og taktiske element for de unge atleter.

Elite

Deltagere i alderen 16-99år kan stille op i elite-klassen, som er den eneste klasse, hvor der konkurreres om pengepræmier. Elite-klassen konkurrere på samme ruter og distance som Age Group-klassen.

Praktisk information

Man kan deltage i et eller flere stævner og deltager du i minimum 3 stævner i serien, er du med i Danske Invest DM TRI serien 2016.
Alle kan deltage fra 12 år og opefter, men der er forskel på hvilke distancer man kan deltage på. NB: Man er den alder, som ens årgang indikerer.

Husk gyldig licens på stævnedagen 
Du skal have en gyldig licens på stævnedagen, enten et Enkelt Persons Medlemskab (EPM), som dækker et enkelt stævne,
eller en licens under Dansk Triatlon Forbund.

I forbindelse med registrering kan du enten opgive dit DTriF licens nummer ELLER købe et Enkelt Persons Medlemskab af Dansk Triatlon Forbund.
Husk at medbringe DTriF- licenskortet eller EPM-licenskortet til stævnerne. (Læs mere om licens)

Svømmeruten

Svømmeruten er beliggende ved Lillebælt bag det smukke voldanlæg i Øster voldgade i Fredericia.
Svømningen foregår i ægte åben vand med mulighed for en del strøm og bølger. Ruten er en firkant rute på 750 m. der skal svømmes to omgange for AG OL distance og en gang for Elite og AG draft.

Cykelruten

Cykelruten er en god blanding af teknisk udfordrende kørsel i Fredericia by og flotte landskaber på turen mod Bøgeskov og Egeskov. Cykelruten tager dig fra stranden via Fredericia Fælled og det kuperede Bøgeskov til vendepunktet ved Egeskov. Cykelruten er 20 km. lang og skal gennemkøres 2 gange for AG OL distance og en gang fo AG kort. Der er vendepunkt i målområdet efter hver omgang, hvilket betyder at det er nemt for publikummer at følge med i løbet.

Løberuten

Løberuten på 2,5 km. går fra målområdet op på det smukke historiske voldanlæg, herfra løbes ned forbi Den Tapre Landsoldat for at fortsætte igennem centrum af Fredericia op til målområdet.

Aspirant skal løbe én omgang af 2,5 km på ruten. Elite, AG draft og Motions tri skal løbe to omgange af 2,5 km. ialt 5 km på ruten. AG DM på OL distancen skal løbe 4 omgange af 2,5 km. ialt 10 km på ruten.

– 1 væskedepoter pr. omgang på 2,5 km.

– Ruten løbes på blandet underlag af grus og asfalt.