Schilling med fantastisk 5. plads i Yokohama

maj 13, 2017

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Andreas Schilling efter DM finalen i Furesøen 2016. Foto: DTriF

Andreas Schilling (Fredericia Triathlon Team/Tri Team SDU) er netop blevet 5’er i World Triathlon Series i Yokohama, Japan i et rigtig regnvejrsrace. Det er et kanonresultat af Schilling, der har fået en perfekt start på 2017.

Sidste weekend blev Schilling også nr.5 World Cup Chengdu, men dagens 5. plads er på allerøverste hylde da WTS svarer til triatlonsportens Formel 1.

Forholdene i Yokohama var meget vanskelige med vedvarende regn fra start til slut og en teknisk svær cykelrute, der satte triatleternes cykelbehændighed på prøve.

Schilling var ude ad vandet efter de 1500m svømning i 40. position.

På de tekniske 40km cykling blev frontgruppen konstant minimeret pga. styrt og punkteringer, men Schilling holdt sig sikkert på cyklen og var med helt fremme da cykelsko blev skiftet ud med løbesko.

På de 10km løb startede Schilling ud i komfortabelt tempo, hvis man kan kalde tempo 3.05/km det. Han fik selskab af b.la. verdensstjernen Javier Gomez (ESP), men med 3km igen satte Schilling speed på og slog hul til gruppen og kunne løbe hjem som en meget flot 5’er!

Resultater WTS Yokohama:
1. Mario Mola (ESP)
2. Fernando Alarza (ESP)
3. Kristian Blummenfelt (NOR)
4. Henri Schoeman (RSA)
5. Andreas Schilling (DEN)

Se komplet resultatliste når de er klar her

Stort tillykke til Schilling!

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

 

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Igen i denne weekend viste de danske elitetriatleter, at de er med helt fremme i verdenseliten både på langdistance og på Sprint og i Mixed Relay. Det blev således til flere podieplaceringer…

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.