Schilling med fantastisk 5. plads i Yokohama

maj 13, 2017

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Andreas Schilling efter DM finalen i Furesøen 2016. Foto: DTriF

Andreas Schilling (Fredericia Triathlon Team/Tri Team SDU) er netop blevet 5’er i World Triathlon Series i Yokohama, Japan i et rigtig regnvejrsrace. Det er et kanonresultat af Schilling, der har fået en perfekt start på 2017.

Sidste weekend blev Schilling også nr.5 World Cup Chengdu, men dagens 5. plads er på allerøverste hylde da WTS svarer til triatlonsportens Formel 1.

Forholdene i Yokohama var meget vanskelige med vedvarende regn fra start til slut og en teknisk svær cykelrute, der satte triatleternes cykelbehændighed på prøve.

Schilling var ude ad vandet efter de 1500m svømning i 40. position.

På de tekniske 40km cykling blev frontgruppen konstant minimeret pga. styrt og punkteringer, men Schilling holdt sig sikkert på cyklen og var med helt fremme da cykelsko blev skiftet ud med løbesko.

På de 10km løb startede Schilling ud i komfortabelt tempo, hvis man kan kalde tempo 3.05/km det. Han fik selskab af b.la. verdensstjernen Javier Gomez (ESP), men med 3km igen satte Schilling speed på og slog hul til gruppen og kunne løbe hjem som en meget flot 5’er!

Resultater WTS Yokohama:
1. Mario Mola (ESP)
2. Fernando Alarza (ESP)
3. Kristian Blummenfelt (NOR)
4. Henri Schoeman (RSA)
5. Andreas Schilling (DEN)

Se komplet resultatliste når de er klar her

Stort tillykke til Schilling!

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

 

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.