Rasmus Stubager stopper efter OL

apr 22, 2021

Olsztyn, Polen. Fofo: Kenneth Salberg

Olsztyn, Polen. Foto: Kenneth Salberg

Efter 8 år i Triatlon Danmark har Rasmus Stubager valgt at stoppe som landstræner for Triatlon Danmark efter det kommende OL.

Sommerens Olympiske Lege i Tokyo bliver Rasmus Stubagers sidste opgave som landstræner for Triatlon Danmark.

Jeg vælger at stoppe som landstræner før kontraktudløbet for at give den kommende landstræner de bedste muligheder for at kunne forberede den kommende OL-kvalifikationsperiode, der allerede starter i foråret 2022”, fortæller Rasmus Stubager om baggrunden for sit ønske om at stoppe som landstræner før tid.

Rasmus har været en del af Triatlon Danmark siden 2013, og før han tiltrådte som landstræner, har han arbejdet som ungdomskonsulent, kommunikationskonsulent, Centertræner for Tri Team SDU og ikke mindst ungdoms- og juniorlandstræner.

”I Triatlon Danmark er vi selvfølgelig kede af at af en stor kapacitet, som Rasmus ønsker at stoppe som landstræner. Rasmus har i alt den tid, han har været ansat i forbundet, gået til opgaverne med en dygtighed og et engagement, der både har givet flotte resultater og gjort ham vellidt blandt udøvere og kollegaer”, udtaler Morten Fenger, sportschef og direktør i Triatlon Danmark

Rasmus blev ansat som landstræner i sommeren 2020 på en etårig kontrakt og en at hans primære opgaver var, at sikre kontinuiteten i elitemiljøet frem mod det udsatte OL. Rasmus har, på trods af udfordringerne der fulgte med COVID-19, formået at løfte opgaven som landstræner på fornem vis. Han stod bl.a. i spidsen for Mixed Relay-holdets 6.plads til VM i Hamborg – den bedste placering for et danske Mixed Relay-hold nogensinde.

”I Triatlon Danmark vil vi gerne takke Rasmus for hans engagement i triatlonsporten. Jeg har et begrundet håb om, at Rasmus også i fremtiden er en central figur af triatlonmiljøet i Danmark”, afslutter Morten Fenger.

Stillingen som ny landstræner vil blive slået op på hjemmesiden inden længe, så går du med en landstrænerdrøm i maven, skal du holde øje med Triatlon Danmark hjemmeside.

Olsztyn, Polen. Foto: Kenneth Salberg

Olsztyn, Polen. Foto: Kenneth Salberg

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.