Rasmus Stubager stopper efter OL

apr 22, 2021

Olsztyn, Polen. Fofo: Kenneth Salberg

Olsztyn, Polen. Foto: Kenneth Salberg

Efter 8 år i Triatlon Danmark har Rasmus Stubager valgt at stoppe som landstræner for Triatlon Danmark efter det kommende OL.

Sommerens Olympiske Lege i Tokyo bliver Rasmus Stubagers sidste opgave som landstræner for Triatlon Danmark.

Jeg vælger at stoppe som landstræner før kontraktudløbet for at give den kommende landstræner de bedste muligheder for at kunne forberede den kommende OL-kvalifikationsperiode, der allerede starter i foråret 2022”, fortæller Rasmus Stubager om baggrunden for sit ønske om at stoppe som landstræner før tid.

Rasmus har været en del af Triatlon Danmark siden 2013, og før han tiltrådte som landstræner, har han arbejdet som ungdomskonsulent, kommunikationskonsulent, Centertræner for Tri Team SDU og ikke mindst ungdoms- og juniorlandstræner.

”I Triatlon Danmark er vi selvfølgelig kede af at af en stor kapacitet, som Rasmus ønsker at stoppe som landstræner. Rasmus har i alt den tid, han har været ansat i forbundet, gået til opgaverne med en dygtighed og et engagement, der både har givet flotte resultater og gjort ham vellidt blandt udøvere og kollegaer”, udtaler Morten Fenger, sportschef og direktør i Triatlon Danmark

Rasmus blev ansat som landstræner i sommeren 2020 på en etårig kontrakt og en at hans primære opgaver var, at sikre kontinuiteten i elitemiljøet frem mod det udsatte OL. Rasmus har, på trods af udfordringerne der fulgte med COVID-19, formået at løfte opgaven som landstræner på fornem vis. Han stod bl.a. i spidsen for Mixed Relay-holdets 6.plads til VM i Hamborg – den bedste placering for et danske Mixed Relay-hold nogensinde.

”I Triatlon Danmark vil vi gerne takke Rasmus for hans engagement i triatlonsporten. Jeg har et begrundet håb om, at Rasmus også i fremtiden er en central figur af triatlonmiljøet i Danmark”, afslutter Morten Fenger.

Stillingen som ny landstræner vil blive slået op på hjemmesiden inden længe, så går du med en landstrænerdrøm i maven, skal du holde øje med Triatlon Danmark hjemmeside.

Olsztyn, Polen. Foto: Kenneth Salberg

Olsztyn, Polen. Foto: Kenneth Salberg

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Igen i denne weekend viste de danske elitetriatleter, at de er med helt fremme i verdenseliten både på langdistance og på Sprint og i Mixed Relay. Det blev således til flere podieplaceringer…

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

HØGENHAUG VINDER I ALMERE OG ER NY VERDENSMESTER!

Kristian Høgenhaug vinder 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam og kan dermed kalde sig verdensmester på langdistancetriatlon. Michelle Vesterbye slutter flot som 3’er i kvindernes race.