Præsentationsmateriale om VM 2018

apr 14, 2017

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Logoet for 2018 Fyn ITU Multisport World Championships

På Dansk Triatlon Forbunds generalforsamling præsenterede Eventchef for 2018 Fyn ITU Multisport World Championships, Ulrich Ammundsen tankerne bag det store arrangement, lokationer, samt de mål og visioner der er forbundet med det.

“Fyn lægger i juli 2018 rammer til 4 VM’er – den største internationale sport event på fynsk grund nogensinde. Eventen tager form som Triatlon Festival, hvor folk fra hele verden vil samles om sport, livsglæde og fest. Her er det ambitionen, at man skal opleve det bedste Fyn kan præstere, når det samlede erhvervs- og kulturliv i samarbejde med uddannelsesinstitutioner viser sig frem fra sin allerbedste side. Triatlon Festival vil også være en event, der giver dig rammerne til at udfolde ønsket om, at være den bedste version af dig selv. Uanset om du er motionist eller eliteatlet, så vil VM Festivalen give dig muligheden for at vise verden, at i juli 2018 står du skarp, klar til kamp – og ikke mindst som den bedste version af dig selv.”

Se præsentationsmaterialet om 2018 Fyn ITU Multisport World Championships her

VM generalprøve til sommer
Som man også kan læse i præsentationsmaterialet er der generalprøve på VM allerede her i 2017, hvor der bliver kørt på dele af ruterne, som der skal konkurreres på i 2018. Det sker i forbindelse med afholdelsen af Triatlon Festival Fyn:

Torsdag den 29. juni Duatlon i Odense (Officielt DM)
Fredag den 30. juni Aquatlon i Odense
Lørdag den 1. juli Triatlon 111 fra Middelfart til Odense
Søndag den 2. juli Cross Triatlon i Svendborg (Officielt DM)

Mange har allerede tilmeldt sig (over 150 på Triatlon 111). Se mere information om stævnerne og tilmelding på triatlonfestival.dk her

Vi håber at se rigtig mange af jer til stævnerne sidst i juni/starten af juli, så vi kan få nogle erfarninger at tage med os til VM 2018, hvor det for alvor går løs!

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

Testsamling i september 2021

Testsamling i september 2021

Lørdag blev der afholdt testsamling for ungdomstriatleterne. Testsamlingen blev afholdt i forbindelse med ungdomscampen på Glamsbjerg Idrætsefterskole…

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Fantastisk weekend for dansk triatlon

Igen i denne weekend viste de danske elitetriatleter, at de er med helt fremme i verdenseliten både på langdistance og på Sprint og i Mixed Relay. Det blev således til flere podieplaceringer…

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Triatlon i verdensklasse i vente i weekenden

Uanset om man er mest interesseret langdistance, sprint, Mixed Relay eller duatlon, så kan man få stillet sin appetit for triatlon i verdensklasse i weekenden. Der er dansk deltagelse i både IRONMAN 70:3 World Championships, IRONMAN Austria-Kärnten, Hamburg Wasser 2021 World Championships Series og 2021 World Triathlon Powerman Long Distance Duathlon Championships Zofingen. læs mere….

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Mere guld og flere VM-titler til dansk triatlon i Almere

Det var ikke kun eliten, der søndag var i aktion til 2021 World Championships Long Distance Almere-Amsterdam. Flere danske Age Group-atleter var i aktion på langdistance eller Aquabike – og begge steder var der danskere, som markerede sig rigtigt flot og kom hjem med VM-medaljer. læs mere….