Præsentationsmateriale om VM 2018

apr 14, 2017

Her løbers der koncentreret ud af skiftezonen (Foto: Fotografen)

Logoet for 2018 Fyn ITU Multisport World Championships

På Dansk Triatlon Forbunds generalforsamling præsenterede Eventchef for 2018 Fyn ITU Multisport World Championships, Ulrich Ammundsen tankerne bag det store arrangement, lokationer, samt de mål og visioner der er forbundet med det.

“Fyn lægger i juli 2018 rammer til 4 VM’er – den største internationale sport event på fynsk grund nogensinde. Eventen tager form som Triatlon Festival, hvor folk fra hele verden vil samles om sport, livsglæde og fest. Her er det ambitionen, at man skal opleve det bedste Fyn kan præstere, når det samlede erhvervs- og kulturliv i samarbejde med uddannelsesinstitutioner viser sig frem fra sin allerbedste side. Triatlon Festival vil også være en event, der giver dig rammerne til at udfolde ønsket om, at være den bedste version af dig selv. Uanset om du er motionist eller eliteatlet, så vil VM Festivalen give dig muligheden for at vise verden, at i juli 2018 står du skarp, klar til kamp – og ikke mindst som den bedste version af dig selv.”

Se præsentationsmaterialet om 2018 Fyn ITU Multisport World Championships her

VM generalprøve til sommer
Som man også kan læse i præsentationsmaterialet er der generalprøve på VM allerede her i 2017, hvor der bliver kørt på dele af ruterne, som der skal konkurreres på i 2018. Det sker i forbindelse med afholdelsen af Triatlon Festival Fyn:

Torsdag den 29. juni Duatlon i Odense (Officielt DM)
Fredag den 30. juni Aquatlon i Odense
Lørdag den 1. juli Triatlon 111 fra Middelfart til Odense
Søndag den 2. juli Cross Triatlon i Svendborg (Officielt DM)

Mange har allerede tilmeldt sig (over 150 på Triatlon 111). Se mere information om stævnerne og tilmelding på triatlonfestival.dk her

Vi håber at se rigtig mange af jer til stævnerne sidst i juni/starten af juli, så vi kan få nogle erfarninger at tage med os til VM 2018, hvor det for alvor går løs!

Med sportslig hilsen
Dansk Triatlon Forbund

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Alberte Kjær Pedersen vinder World Cup i Mexico

Den danske triatlet Alberte Kjær Pedersen har vist forrygende form de seneste uger med flere flotte resultater på World Cuppen, og i dag stemplede hun så helt ind i verdenseliten med en suveræn flot sejr ved World Cuppen i Huatulco i Mexico.

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Opfølgning på weekendens internationale konkurrencer

Den netop overståede weekend bød (endelig) på en hel masse international aktivitet. Der var både Europe Cup for Juniorer og Eliten i Olsztyn, Polen, WTS i Arzachena, Italien, Challenge St. Pölten, Østrig og det første langdistancestævne i Europa siden foråret 2020 – og alle stederne var der danskere til start. læs mere …

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Doping i breddeidrætten? Deltag i spørgeundersøgelse

Mens der de seneste 20 år er blevet undersøgt en masse om doping i elitesporten, er der stadig mange ubesvarede spørgsmål om doping i breddeidrætten. Derfor sættes der nu fokus på området gennem en undersøgelse, der er den hidtil største af sin slags – og jeres foreninger kan hjælpe med at gøre os alle klogere.